Online Prodavnica - Potrebne Kritike / Sugestije |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Online Prodavnica - Potrebne Kritike / Sugestije |
Dec 25 2011, 20:00
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2 Datum reg.: 25-December 11 Član broj: 46,209 |
Pozdrav svima,
Radim na Online Prodavnici, koja obuhvata svet Blizzard igara i gaming opreme, kao i ostalih sitnica koje se ticu Blizzard Igrica (world of warcraft, Starcraft i Diablo). sajt mozete pogledati na http://store.blizzard.rs Zeleo bih da cujem komentare i sugestije, sta ne valja, kako bi krenuo da polako ispravljam pre nego sto pustim sajt u upotrebu. Samo nemojte da mi pricate kako treba sve prevesti na srpski, posto sam toga svestan i na tome radim |
|
|
|
Dec 25 2011, 20:19
Poruka
|
|
|
pozadina u predelu footer-a je losa.
footer bi trebalo vizuelno da bude drugaciji od glavnog dela (da ima drugaciju pozadinu) Ovako listam proizvode, i automatski mi oko ide dalje ka footer-u. nema potrebe da imas flash baner, ako neces koristiti neke efekte koji mogu samo u flash-u da se urade. |
|
|
|
|
Dec 25 2011, 20:25
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2 Datum reg.: 25-December 11 Član broj: 46,209 |
pozadina u predelu footer-a je losa. footer bi trebalo vizuelno da bude drugaciji od glavnog dela (da ima drugaciju pozadinu) Ovako listam proizvode, i automatski mi oko ide dalje ka footer-u. nema potrebe da imas flash baner, ako neces koristiti neke efekte koji mogu samo u flash-u da se urade. Hmmm, pogledacu da skockam footer da bude bolji, i meni je donosio glavobolja dosta, jednostavno nemam neko pametno resenje za njega trenutno. Sto se flash bannera tice, gledam da ga prebacim na jquery |
|
|
|
Dec 25 2011, 21:25
Poruka
|
|
|
Stavi veće slike za proizvode u lightboxu. Konkretno mislim na figurice, kliknem na neku da vidim detalje i dobijem tek nešto veću sliku od prvobitne. I ne trebaju ti dva naslova u lightboxu.
|
|
|
|
|
Jan 10 2012, 23:28
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 4 Datum reg.: 10-January 12 Član broj: 46,373 |
Dosta fino uradjen sajt!
|
|
|
|
Jan 11 2012, 02:53
Poruka
|
|
|
ja bih poradio jos malo, ipak Blizzard™ je to
|
|
|
|
|
Jan 11 2012, 08:46
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 19 Datum reg.: 20-October 08 Član broj: 24,583 |
Slažem se sa @iki_xx za footer.
Nije bitno za dizajn, ali na glavnoj liniji piše Satus Narudžbine i zašto sve to velikim slovom? (Nalog, Narudžbine, Korpa). Osim ovih sitnica super je. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 20:28 |