Revit 2010, Stigao je i on... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Revit 2010, Stigao je i on... |
Mar 24 2009, 12:23
Poruka
|
|
|
|
|
Mar 24 2009, 14:39
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 677 Datum reg.: 28-May 06 Lokacija: So Član broj: 4,794 |
Kakva je dokumentacija koja dolazi sa novim revitom? Glavna stvar koja me je uvek odbijala kod njega je to sto nisam mogao da ga naucim (krenem iz helpa one tutorijale, ali se brzo iznerviram i batalim..) nadam se da su to poboljsali, jer ovo ostalo izgleda stvarno vrh... Cak su i ljudi sa graphisoftovog foruma malo skenjani zbog toga
|
|
|
|
Mar 30 2009, 21:41
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 8 Datum reg.: 30-March 09 Član broj: 28,941 |
Hteo bi da probam ovaj program. Ima li negde nekakav video tutorijal, ali nešto što prikazuje neku temu (kuća manja sa terenom ili sl.) od početka do kraja ( na razbacano kao na you tube)
Hvala |
|
|
|
Mar 31 2009, 10:12
Poruka
|
|
|
30 dana trial... http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/mform...&id=8496711 Tutoriali ali ne video.... http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?...amp;id=11091739 Pozdrav Hteo bi da probam ovaj program. Ima li negde nekakav video tutorijal, ali nešto što prikazuje neku temu (kuća manja sa terenom ili sl.) od početka do kraja ( na razbacano kao na you tube) Hvala |
|
|
|
|
Apr 4 2009, 06:54
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 216 Datum reg.: 22-April 08 Član broj: 20,809 |
Kakva je dokumentacija koja dolazi sa novim revitom? Glavna stvar koja me je uvek odbijala kod njega je to sto nisam mogao da ga naucim (krenem iz helpa one tutorijale, ali se brzo iznerviram i batalim..) nadam se da su to poboljsali, jer ovo ostalo izgleda stvarno vrh... Cak su i ljudi sa graphisoftovog foruma malo skenjani zbog toga U principu sva dokumentacija im se nalazi na mrezi, svi mi koji smo pocinjali sa revitom davnih godina smo tako ucili, iz helpa itd. tad nije ilo toliko knjiga i video tutorijala ... Reci ti sta tebe nervira pa da to resimo ... |
|
|
|
Apr 4 2009, 15:39
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 677 Datum reg.: 28-May 06 Lokacija: So Član broj: 4,794 |
|
|
|
|
Apr 17 2009, 17:26
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 8 Datum reg.: 30-March 09 Član broj: 28,941 |
pozdrav za AI-revit i Xane
Nabavio sam od kolege verzij Revit2009, juče. Na you tube sam pogledao demo verziju za Revit 2010 i čini mi se da imaju različite osnovne linije i tolbar, možda grešim?. Obzirom da sam totalni početnik hteo bih i savet ako je okruženje različito šta raditi. trenirati verziju 2009 pa ponovo kad stigne 2010 to raditi ponovo, ili to nije bitno (velika razlika ne postoji?). Iskreno mi se veoma sviđa ovaj BIM program. Probao sam pre i allplan, arcon i archicad i meni nikako nisu legli ( što ne znači da nisu dobri). Za arhitekte su veoma važne brze, jednostavne i lake promene na crtežu u toku rada. Voleo bi da se malo logistika za ovaj program unapredi i poveća za naše područje ( više literature na srpskom, jer sad nema ama baš ništa-ni slobodnih kurseva van velikih firmi ni Cd step by step ili sl.) što ostali zatrpavajuće poseduju i plasiraju. Ubeđen sam da će biti već kod verzije Revit 2012 (ili kako se već bude zvao) neprevaziđen i u kvantitativnom smislu. Pozz. |
|
|
|
Apr 17 2009, 19:02
Poruka
|
|
|
ima na oficijelnom sajtu i trial verzija revit 2010... a kod gusara i ostalo
|
|
|
|
|
Apr 19 2009, 07:52
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 216 Datum reg.: 22-April 08 Član broj: 20,809 |
pozdrav za AI-revit i Xane Pozdrav i tebi Sva uputstva ima na internetu, knjige, pdfovi, video tutorijali, celi kursevi, blogovi, forumi, bukvalno sve moze da se nadje. Cinjenica je da nema niceg na srpskom, bar ja nisam nasao, cak ni domaci kursevi, meni licno to nesmeta jer uvek imam veci problem da shvatim sta prevod predstavlja ...Ali pre nego sto krenes na istazivanje prodji tutorijale iz samog revita, to je dovodljno za pocetak. Inace sto god nadjes za revit posluzi ce za ucenje, bez obzira na verziju, s novim verijama vrse unapredjenja i prosirenja mogucnosti, u verziji 2009 su promenili render masinu (mental ray) sto je ppromenio rad sa materijalima i mapiranjem, sad u 2010 su promenili UI i dodali ribbon i promenilii modeler ... Tek sam ga dobio u cetvrtak tako da nisam sve prosao. Ribon je malo zbunjujuci ali sta je tu je, to im je pravac u svim autodeskovim proizvodima, moracemo da se naviknemo. Ako se odlucis da ga ucis, dobro dosao u klub i puno srece. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 23:18 |