Gold fish fever!, malo igranja u Photoshopu CS5 :)) |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Gold fish fever!, malo igranja u Photoshopu CS5 :)) |
Aug 24 2010, 02:31
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 32 Datum reg.: 23-August 10 Član broj: 37,191 |
|
|
|
|
Aug 24 2010, 09:56
Poruka
|
|
|
dakle dođeš m 150 dinara, zato što sam ti pogledao temu.
|
|
|
|
|
Aug 24 2010, 10:54
Poruka
|
|
|
Auh... pa čemu ovo?
|
|
|
|
|
Aug 24 2010, 10:57
Poruka
|
|
|
I meni dođeš 150 dinara.
|
|
|
|
|
Aug 24 2010, 11:12
Poruka
|
|
|
Kako izvanredan dizajn, apsolutno oplemenjujuca prezentacija jedinstvenog sveta mladog umetnika koji je svojim znalackim umecem uspeo da sirokoj publici predstavi personifikaciju zelje olicenu u grotesknoj paraboli mrtvog trofeja nagradjenog materijalizovanom srecom, groznicavo zlatnom.
Ovo je toliko lose da je inspirativno. Momentalno mi probudilo potisnutu svest o stanju u javnim galerijama, gde se ovakve kritike jezivih tvorevina mogu sresti u bezmalo svakoj drzavnoj deponiji kulture. |
|
|
|
|
Aug 24 2010, 12:33
Poruka
|
|
|
"Пиши као што говориш, читај како је написано." В.С.К.
Grafički dizajn Vaši lični ili profesionalni grafički radovi; plakati, brošure, vizuelni identiteti, bilbordi... Digitalna umetnost Vaši grafički eksperimenti. Platim ti 200 dinara, ako pogodiš gde ide zlatna ribica... |
|
|
|
|
Aug 24 2010, 12:42
Poruka
|
|
|
"dakle dođeš m 150 dinara, zato što sam ti pogledao temu."
Ovo je najjaci komentar koji sam procitao u svom zivotu! |
|
|
|
|
Aug 24 2010, 12:50
Poruka
|
|
|
|
|
Aug 24 2010, 14:09
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 39 Datum reg.: 5-April 08 Član broj: 20,376 |
Iskreno, toliko je glupo da sam se pošteno nasmejao... Hvala
|
|
|
|
Aug 24 2010, 16:31
Poruka
|
|
|
jeste, glupo je sto se "vi" sprdate sa idejama koje se Vama ne svidjaju. Ako sam stavio topic u pogresnu oblast molim admine da ga premeste u odgovarajucu. Komentari su vam stvarno jadni, ipak.. ja sam pocetnik u ovakvim stvarima i ne treba ponizavati moje radove a ni tudje, nego dati neki pozitivniji komentar. Nadam se da imam potencijala za dalji i kvalitetniji rad.
|
|
|
|
Aug 24 2010, 16:34
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
Aug 24 2010, 16:37
Poruka
|
|
|
Kako izvanredan dizajn, apsolutno oplemenjujuca prezentacija jedinstvenog sveta mladog umetnika koji je svojim znalackim umecem uspeo da sirokoj publici predstavi personifikaciju zelje olicenu u grotesknoj paraboli mrtvog trofeja nagradjenog materijalizovanom srecom, groznicavo zlatnom. Ovo je toliko lose da je inspirativno. Momentalno mi probudilo potisnutu svest o stanju u javnim galerijama, gde se ovakve kritike jezivih tvorevina mogu sresti u bezmalo svakoj drzavnoj deponiji kulture. haha, ovo me je stvarno nasmejalo |
|
|
|
Aug 24 2010, 20:33
Poruka
|
|
|
Kakve si radove poslao takve cesh komentare i da dobijesh.
Da bi imao "rad" koji ce se nekom svideti ili ne, iza njega mora da postoji ideja koju ti ochigledo nemash nego si prchkao sa filerima, reko "Ju, vidju shto je ovo dobro, al' sam umjetnik" i obznanio celom svetu svoje postojanje... I ne znam zashto na svaka 2-3 meseca moramo da imamo napad umjetnika.. Zashto se ove teme jednostavno ne zakljuchavaju jer je ochigledno da samo iritiraju ljude koji zapravo neshto i rade. |
|
|
|
|
Aug 24 2010, 23:20
Poruka
|
|
|
Kakve si radove poslao takve cesh komentare i da dobijesh. Da bi imao "rad" koji ce se nekom svideti ili ne, iza njega mora da postoji ideja koju ti ochigledo nemash nego si prchkao sa filerima, reko "Ju, vidju shto je ovo dobro, al' sam umjetnik" i obznanio celom svetu svoje postojanje... I ne znam zashto na svaka 2-3 meseca moramo da imamo napad umjetnika.. Zashto se ove teme jednostavno ne zakljuchavaju jer je ochigledno da samo iritiraju ljude koji zapravo neshto i rade. U pravu si, manjak ideje. Daj mi ideju, reci mi sta da nacrtam, da uradim, ja cu to bez problema zavrsiti i kvalitetno. |
|
|
|
Aug 24 2010, 23:37
Poruka
|
|
|
Hahahahahaha
Tema fakat ima potencijal, ja je evo vec drugi put pregledavam sto ipak govori nesto |
|
|
|
|
Aug 24 2010, 23:42
Poruka
|
|
|
Realno fotka broj 3 je najjaca, moj glas za nju
|
|
|
|
|
Aug 25 2010, 10:09
Poruka
|
|
|
Ja se opet vratio na ovu temu
Al pravo mi šmeka na: I am 18 - do I have a potential? |
|
|
|
|
Aug 25 2010, 10:24
Poruka
|
|
|
Nista ti drug ne obraćaj pažnju na ove dušmane, oni hoće da ti ubiju svaku zelju za napredovanjem i ubiju tvoje samopouzdanje koje je, kako vidim na nivou. Vjerujes u ono sto radis i tako i treba. To sto oni nisu sposobni da uhvate takvu ribu i da naprave vrhunsku fotografiju govori o njihovom nezanimanju za ribolov i tako dalje. Lahko je njima napraviti ribu u PS, ali imati pravu ribu u rukama i to smuđa (je li smuđ) je prava stvar. Meni iskreno smeta malo pozadina u vidu nekakvih vrata, taman gledam u ribu a ono mi pogled ode u vrata i zabole me oči. Riba iznad grada je ok, samo si trebao boju neba prilagoditi boji ribe da budne ugodnije za oko. Mozda da pokušaša sa kečigom ako se takova riba da upecat
Toliko, sretan ti rad, dobar pogled i bistro Da rečem još jenu narodnu: "U mom vrtu raste dud, voli te tvoj Teufik", ili ona "Kupala se voda u bunaru, mala moja imal tamo cura" Idem da se prekolobacim |
|
|
|
|
Aug 25 2010, 14:02
Poruka
|
|
|
Nista ti drug ne obraćaj pažnju na ove dušmane, oni hoće da ti ubiju svaku zelju za napredovanjem i ubiju tvoje samopouzdanje koje je, kako vidim na nivou. Vjerujes u ono sto radis i tako i treba. Jadno.. Umesto da podrzavaju mlade "umjetnike" oni mu daju negativnu autosugestiju da prestane da se zanima bilo cime i napreduje. Hmm.. Ali mozda ni ti nisi u pravu, jer ove slike su totalni trash, jer nemaju nikakvu ideju... |
|
|
|
Aug 25 2010, 17:08
Poruka
|
|
|
pa slike i jesu trash i nemaju nikakvu ideju.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 18:34 |