Kontakt za sve pokradene kolege, + Zakon o autorskom pravu |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kontakt za sve pokradene kolege, + Zakon o autorskom pravu |
May 24 2011, 14:31
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 0 Datum reg.: 13-January 07 Član broj: 8,478 |
Pozdrav! Može li neko napisati mejl adresu advokata Stojkovića, jer slučaj mi je malo specifičan pa bih lakše objasnio mejlom.
|
|
|
|
May 24 2011, 14:40
Poruka
|
|
|
http://www.splaw.rs/
Pozdrav, Vlada Pozdrav! Može li neko napisati mejl adresu advokata Stojkovića, jer slučaj mi je malo specifičan pa bih lakše objasnio mejlom. |
|
|
|
|
May 24 2011, 15:27
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 0 Datum reg.: 13-January 07 Član broj: 8,478 |
Hvala.
|
|
|
|
Jun 16 2011, 22:21
Poruka
|
|
|
Gugl je odnedavno ubacio opciju da pretrazuje fotografije po izgledu. Dakle, samo prevucete fotku sa harda (po mogucstvu malu) u pretrazivac i on vam izbaci gde se ona pojavljuje kao i slicne njoj.
Preporucio bi svima da pretraze svoje fotke koje misle da bi se mogle pokrasti.. Ja pogledao neke svoje, ima bas zanimljivijih pronalazaka |
|
|
|
|
Jun 17 2011, 05:10
Poruka
|
|
|
Ovo na Googleu je jako dobro, stvarno ima interesantnih pronalazaka i radi perfektno. Onu moju fotku Subotice koju najčešće "koriste" sam našao na više od 100 mesta : )
Npr. na nekom arapskom verskom sajtu, među predloženim wallpaperima: http://sh22y.com/vb/t13284.html |
|
|
|
|
Jun 17 2011, 09:21
Poruka
|
|
|
Nema da fali... ja nađoh sajt koji koristi dve moje fotke, jes' da su napisali fotke sa Flickr-a, ali očigledno da im 'all rights reserved' ne znači ništa
|
|
|
|
|
Jun 17 2011, 13:14
Poruka
|
|
|
Ovo na Googleu je jako dobro, stvarno ima interesantnih pronalazaka i radi perfektno. Onu moju fotku Subotice koju najčešće "koriste" sam našao na više od 100 mesta : ) Npr. na nekom arapskom verskom sajtu, među predloženim wallpaperima: http://sh22y.com/vb/t13284.html Pri tom, ako ih tuzis, zakucaju ti avion u kucu Btw... trojka.rs se bas fino nakrala nasih fotki sa mesecom sa flikera. A da oni ne prate zonu pa kad naidju na nasto zanimljivo oni prekopiraju temu? Nije prvi put i iskreno, pomalo me bas zabole sto su me potpisali. Mogu makar da posalju mail da pitaju za prava. Zabole me bre vise da ja nekome dizem saobracaj po sajtu. |
|
|
|
|
Jun 17 2011, 13:28
Poruka
|
|
|
trazi im da ti skinu te fotke, ko ih jebe
|
|
|
|
|
Jun 17 2011, 20:30
Poruka
|
|
|
Ma joook. Ne moraju da ih skinu. Nakon sto uplate nadoknadu za prikazivanje.
|
|
|
|
|
Jun 18 2011, 00:18
Poruka
|
|
|
hehe, a ja moje uniformisane devojke u armiji našao na bezbroj foruma i sajtova. A na jednom forumu smešna situacija, kaže pristup je blokiran, tj. administrator je banovao vašu IP adresu. U životu nisam bio na tom forumu
|
|
|
|
|
Jun 19 2011, 01:27
Poruka
|
|
|
Dakle, pticica mi je sapnula da se dosta nasih fotografija iznenada pojavilo na Fb profilu ovog lika: http://www.facebook.com/profile.php?id=100...825&sk=info
Na profil slici je fotka koju smo drug clan f16 i ja radili iz zezanja ispred hrama Mogao bih da se zakunem, da sam (pored svojih fotki starog zeleznickog mosta i to bez potpisa), jos dosta fotki video ovde na zoni, ako ne i sve ostale. Ne mogu da se setim cije su, ali video sam ih 100% Znaci imamo obozavaoca koji obozava i da se kiti tudjim perjem. ![]() ![]() ![]() ![]() Jbt.. drugi put za nedelju dana... |
|
|
|
|
Jun 19 2011, 01:47
Poruka
|
|
|
^odkud nekom uopste takva ideja?
Postenje, obraz, odgovornost, moral, postovanje... Stvari koje u ovoj drzavici umiru... |
|
|
|
|
Jun 19 2011, 10:30
Poruka
|
|
|
Covek ocigledno bas prati DZ - sakrio je slike ;-) Nadam se da ste ga prijavili.
|
|
|
|
|
Jun 19 2011, 18:42
Poruka
|
|
|
Naravno. Copyright inrfigement claim. Cuj prati.. znam i preko kog naloga
Neko ocigledno nije bio dovoljno biven kad je bio mali pa mora to da se ispravlja sada, pod stare dane... |
|
|
|
|
Jun 19 2011, 21:26
Poruka
|
|
|
Ljudi, shta radite u ovakvim situacijama? Ovaj poslednji folder ceo moj...
|
|
|
|
|
Jun 19 2011, 23:52
Poruka
|
|
|
^ Ja sam konretno, posto nema nista od tuzbe jerbo je baja cobanin fizicko lice i nema nista od tuzbe, poslao Claim FB-u da ukinu fotke. Mada bi ga rado upoznao da ga pitam sta mu je to trebalo?!
|
|
|
|
|
Jun 20 2011, 00:27
Poruka
|
|
|
|
|
Jun 20 2011, 16:42
Poruka
|
|
|
|
|
Jun 21 2011, 08:19
Poruka
|
|
|
Nekako sam oguglao na online korištenje, ali nije mi drago kada odem na put i kada se vratim vidim na bilbordima moje fotke, a kasnije i na plakatima koji su svuda po gradu.
Jedan bilbord je za međunarodni festival, a drugi je za političku stranku (?!?!). U oba slučaja su moje fotografije dominantne, tačnije, jedine Da ne pominjem koliko mi je bilo "drago" kada sam video u NIN-u moju fotku na pola stranice, nepotpisanu, bez pitanja. Jeste da sam (pre)zaposlen, ali mislim da bih trebao krenuti u (širu) društvenu akciju povodom ovih stvari. : )) |
|
|
|
|
Jun 21 2011, 08:56
Poruka
|
|
|
Pa ti imaš lepe prilike da se ponoviš sa novom opremom. Ja na tvom mestu ne bih ni trenutak razmišljao, ovom festivalu bih možda i oprostio u zavisnosti od mnogih okolnosti, ali političkoj partiji, nikad! Sručio bih svo svoje nezadovoljsvo kompletnom garniturom lopova koji su upropastili sve što se može upropastiti.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 03:13 |