kose_crte_i_potkolenice, poster for my first solo REAL exposition |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
kose_crte_i_potkolenice, poster for my first solo REAL exposition |
Jul 28 2008, 14:07
Poruka
|
|
|
Posle nedavnog prizivanja izlozbe (poster for my first solo fake exposition), desilo se da ce se izlozba stvarno i dogoditi
Ovo je ujedno i poziv za sve. Otvaranje je u sredu 6.avgusta u Zajecaru na festivalu ZALET u galeriji "Radul Begov konak" Slobodni ste da prokomentarisete plakat i katalog (katalog ima formu koja se sklapa. Rasklopljen je formata A3 i sa jedne strane ima poster-kolaz dok je sklopljen formata A5 i lista se kao klasican katalog) plakat i naslovna strana kataloga ![]() biografija i predgovor ![]() prve dve unutrasnje ![]() druge dve unutrasnje ![]() poster kolaz sa unutrasnje strane
|
|
|
|
|
Jul 28 2008, 14:47
Poruka
|
|
|
Cestitam!!!
|
|
|
|
|
Jul 28 2008, 15:36
Poruka
|
|
![]() do jaja. potrudicu se da dodjem. |
|
|
|
|
Jul 28 2008, 18:57
Poruka
|
|
|
jbt, kako je ovo dobro...woow. svaka cast...
|
|
|
|
|
Jul 28 2008, 19:37
Poruka
|
|
|
strava je!!! svidja mi se stil kojim radish,wideo sam i ranije twoje radowe
super su!!! pozdrav |
|
|
|
|
Jul 30 2008, 09:25
Poruka
|
|
|
Imam neki osecaj da kada krenes da radis ovako nesto onda to radis u jednom dahu, bez opterecivanja i zaustavljanja na nebitnim stvarima. U tome je velicina tebe i tvojih radova! Ako nije tako onda jos bolje!
|
|
|
|
|
Jul 30 2008, 11:20
Poruka
|
|
|
Hvala svima
pa da, radim u jednom dahu SA opterecivanjem i zaustavljanjem na BITNIM stvarima, nema tu mnogo velicine |
|
|
|
|
Jul 30 2008, 11:43
Poruka
|
|
|
Mlogo dobro!
|
|
|
|
|
Jul 30 2008, 12:27
Poruka
|
|
|
Sva velicina je u kosi
|
|
|
|
|
Jul 30 2008, 13:29
Poruka
|
|
|
Ima li neko priručnik "Kako ubediti šefa da Vas pusti na Bećinu izložbu"
|
|
|
|
|
Jul 30 2008, 13:37
Poruka
|
|
|
Snave, ovo je vrlo dobro. Cestitam na izlozbi i zao mi je sto nisam u prilici da je posetim. Za par godinica kad budes imala izlozbu negde zapadnije bicu prisutan pa ce mi biti zadovoljstvo da malo chavrljamo o dizajnu. Do tada, samo napred i uzivaj u tome sto (odlicno) radis. Poz.
|
|
|
|
|
Jul 30 2008, 16:29
Poruka
|
|
|
@Ko:Rak_hvala kolega
@lunatico_mislis "volumenu"? ![]() @ddjuka_povedi ti lepo shefa i ceo kolektiv! @dorcolac_hehe- Snave! Ovo me je podsetilo na srednju skolu Hvala, iskreno se nadam ce se ostvariti i neke zapadnije izlozbe i neki ozbiljniji projekti! |
|
|
|
|
Jul 30 2008, 16:44
Poruka
|
|
|
jos jednom, cestitke od mene, ovo stvarno jebe kevu...
ako ikad budem imao neke "ozbiljne" projekte na umu, budi sigurna da si prva na listi kontakata...:-D |
|
|
|
|
Jul 30 2008, 22:23
Poruka
|
|
|
određeni član Grupa: Urednici Poruke: 2,628 Datum reg.: 6-February 05 Lokacija: orion Član broj: 227 |
bzvz mi da komentarišem nešto na čemu si (već) diplomirala, ne toliko zbog tebe koliko da se ja sam ne ponavljam: lepo, lepo, lepo...
ipak, voleo bih da sledeće vidim nešto 180° stepeni od ovoga... imaš? |
|
|
|
Jul 30 2008, 22:36
Poruka
|
|
|
...npr. nešto što nije kolaž, pošto devojke s makazama i ljepilom već decenijama suvereno vladaju
svim srednjoškolskim i visokoškolskim umjetničkim ustanovama. |
|
|
|
|
Jul 31 2008, 09:53
Poruka
|
|
|
bzvz mi da komentarišem nešto na čemu si (već) diplomirala, ne toliko zbog tebe koliko da se ja sam ne ponavljam: lepo, lepo, lepo... ipak, voleo bih da sledeće vidim nešto 180° stepeni od ovoga... imaš? Kako mislis "na cemu sam (vec) diplomirala"?! Ova izlozba nema nikakve veze sa diplomskim radom, rekla bih, cak ni stilski. Jos na temi o diplomskom, nekoliko puta je pominjan kolaz iako nisam radila tom tehnikom. Sve ono je samo fotografija i ilustracija preko same fotke. Kolaz kao tehniku do sada u dizajnu nisam koristila pa i u ovom katalogu se samo koristim motivima sa svojih kolaza jer njih izlazem i po prvi put dizajniram rad o radu (rad koji ionako nema veze sa fakultetom) A sto se tice neceg drugacijeg, evo upravo zavrsavam jedan logotip i klijent zeli da cuje i misljenja na zoni, posto je i sam clan, pa cu to danas-sutra postovati ...npr. nešto što nije kolaž, pošto devojke s makazama i ljepilom već decenijama suvereno vladaju svim srednjoškolskim i visokoškolskim umjetničkim ustanovama. Cini mi se da sam i na tvoj komentar delom odgovorila u ovom iznad. Pogledaj moje starije teme (u graf. dizajnu) pa ces videti stvari na koje kolaz nije primenjivan |
|
|
|
|
Aug 1 2008, 01:27
Poruka
|
|
|
All in all, it's just another brick in (your beautiful design) wall.
Nemoj nikad da budeš neaktivna na zoni. I nemoj nikad dozvoliti da te umetnost vozi, vozi ti nju. Čestitam na diplomi, izložbi i ostalim piz*arijama. Hehehe... |
|
|
|
|
Aug 1 2008, 02:24
Poruka
|
|
|
ol' skul Grupa: Supermoderatori Poruke: 1,920 Datum reg.: 15-January 05 Lokacija: interZone Član broj: 4 |
talenat vrca
|
|
|
|
Aug 1 2008, 13:27
Poruka
|
|
|
^^hvaaalaalaala
|
|
|
|
|
Aug 1 2008, 15:42
Poruka
|
|
|
određeni član Grupa: Urednici Poruke: 2,628 Datum reg.: 6-February 05 Lokacija: orion Član broj: 227 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Friday 24. May 2013 - 04:42 |