Iz plićaka u dubinu pa nazad... |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Iz plićaka u dubinu pa nazad... |
Sep 22 2010, 20:34
Poruka
|
|
|
Uradih nešto i ja nakon izvesnog vremena, pa da podelim sa vama
Komentari, kritike,... uvek dobro došle! http://www.youtube.com/watch?v=F6yaeiu9Gvc |
|
|
|
|
Sep 23 2010, 01:00
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 994 Datum reg.: 24-October 05 Lokacija: Belgrade Član broj: 2,067 |
simpa..
|
|
|
|
Sep 23 2010, 01:00
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 994 Datum reg.: 24-October 05 Lokacija: Belgrade Član broj: 2,067 |
simpa..
|
|
|
|
Sep 23 2010, 21:38
Poruka
|
|
|
Hvala trudim se
|
|
|
|
|
Sep 27 2010, 13:09
Poruka
|
|
|
Ne bih da zvucim uvredljivo, probaj shvatiti ovo kao pozitivnu kiritku!
Ne deluje bas kao da si se potrudio ne znam koliko, prica je malo dosadna, render plastican a postprodukcije kao da i nema. I na kraju nisam razumeo ni poentu sto znaci da nema ni neke price. Ok je raditi nesto ali prvo napravi koncept toga sto hoces i onda ga razlozi da bude ti bude jasan tj. da bude jasan i najobicnijem gledaocu. Ali opet ako koncept nije jasan barem neka bude gledljiv, mogao si izrenderovati npr. jedan pass gde bi na svetlo stavio shadow mapu (noise) i dobiti refrakciju tj kao da se svetlo odozgo presijava na ribama, izgledalo bi kao da se nalaze u moru na na plavoj pozadini i ceo video vuce neku sivu boju... Ukratko od mene |
|
|
|
|
Sep 27 2010, 20:43
Poruka
|
|
|
Evo i mojeg skromnog mišljenja.
Svaka čast za trud. Nijedna animacija ove dužine nije jednostavna za uraditi. Stvarno si trebao malo više da se potrudiš oko animacije riba (da gledaš reference na you-tube), a i render je mogao biti bolji (na primer, nisi nikako trebao stavljati oštre senke, pogotovo u sceni sa vodom). One meduze mi se jako sviđaju kako izgledaju. Sviđa mi se i što si rediteljski (kamera dole.... senka... muzika) pokušao da dočaraš neke scene. Ipak, moja najveća zamerka se odnosi na priču. Mogao si to malo bolje. Na primer: po meni bi mnogo bolje bilo da su te meduze bile nekako umešane u ceo događaj i da su one zaštitile ribice, umesto što se ribice prevtaraju u monstruma. Mogla je biti neka začkoljica sa meduzama koje su znale male ribice (i iskoristile da se sakriju), a koje velike ribe (na svoju propast) nisu znale. To je samo primer. Tako... samo napred... i budi ponosan na filmić. |
|
|
|
|
Sep 27 2010, 20:44
Poruka
|
|
|
Hvala na kritikama! Sledeća će biti bolja, znam da ima što šta da se popravi, a ovo je bilo čisto zadovoljstvo
Pozdrav! |
|
|
|
|
Sep 27 2010, 21:01
Poruka
|
|
|
Konkretno, najveći problem je bio oko animacije ribica jer nisam mogao da postignem taj random efekat (u prevodu sve izgledaju isto i malo su krute), probao sam sa turbulencijom malo da ih "promešam". Imao sam Bobi i ja ideju da meduze više uključim u priču, ali mi se izrada filma poprilično odužila te sam odustao
xsianimator! znam... moglo je bolje ali nedostatak znanja i vremena (samo da ne postane hroničan) , je učinio svoje! Mada sam se lepo zabavio. Hvala još jednom. p.s. Poslaću ga na festivale pa kako mu bude. Btw ne znam koliko vas zanima, al evo šta sam radio uporedo sa GWG http://www.youtube.com/watch?v=LgbkOCuiN-4 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 07:39 |