Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

2 - broj stranica V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic

moneybookers, limits exceeded

V
Darjan Jurincic
poruka Apr 24 2012, 23:09
Poruka #21

Grupa: Članovi
Datum reg.: 21-September 10
Član broj: 37,622

@Fate: mozes tacnije da objasnis sta i kako si otvorio/la racun na MB..?
Mozda si nesto pogresno uradio/la...
Go to the top of the page

+Quote Post
Fate
poruka Apr 25 2012, 11:39
Poruka #22

Grupa: Članovi
Datum reg.: 28-April 10
Član broj: 35,610

Hm... ja prvi put nisam imao problema, ovo mi je druga kartica. Ali izgleda da sam resio problem, naime stigao mi je mejl od moneybookersa da je potrebno prebaciti novac (2 EUR) s' kartice na moneybookers i da selektujes "gaming purpose" I magicno radio dugmence ce da proradi (withdraw via VISA). Uradio sve to i ono stvarno proradi, poslao pare (max 500 EUR na jednoj transakciji) i sad cekam da mi stigne.
Samo me buni sto sam morao da selektujem "gaming", kad ne nameravam da te pare potrosim na to... o.O Je l' zna neko o cemu se tu radi.

Edit: Nisam video poslednju poruku. Sve sam uradio kako treba, jos odavno sam verifikovao i bankovni racun, adresu i telefon. Sve je to proslo super i koristio sam moneybookers prilicno dugo. :\
Go to the top of the page

+Quote Post

2 - broj stranica V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Monday 20. May 2013 - 00:48

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.