http://www.joshuaclark.co.uk/, Kritike |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
http://www.joshuaclark.co.uk/, Kritike |
Feb 27 2011, 11:00
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 70 Datum reg.: 16-November 05 Lokacija: Vrsac, Srbija Član broj: 2,290 |
Pozdrav Zonasi,
interesujue me sta mislite o http://www.joshuaclark.co.uk/. Design i code su moji, radio sam sa Joomlom. Hvala. Poz. |
|
|
|
Feb 27 2011, 11:43
Poruka
|
|
|
simple & clean, I like it
|
|
|
|
|
Feb 27 2011, 13:09
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 77 Datum reg.: 26-November 09 Član broj: 33,098 |
Po meni je sajt skroz OK, samo mi se nikako ne svidja ovaj font u navigaciji. Poz
|
|
|
|
Feb 27 2011, 13:28
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 70 Datum reg.: 16-November 05 Lokacija: Vrsac, Srbija Član broj: 2,290 |
|
|
|
|
Feb 27 2011, 18:27
Poruka
|
|
|
Jednostavno ne znam kako da prokomentarisem ovaj sajt.
Nemoj pogresno da me shvatis, ne mislim nista lose - sajt je lep, dobar posao si uradio, ali nemam sta pametno da komentarisem, kad se nipocemu ne izdvaja iz gomile. Naravno, olaksavajuca okolnos je svakako joomla, koja je ogranicavajuc faktor. |
|
|
|
|
Feb 27 2011, 18:58
Poruka
|
|
|
^ Ne može Joomla nikako biti otežavajuća jer je backend gotov, komponenta ova, komponenta ona, kao i većina frontenda, za template je takođe koristio FW i sve što je ostalo je da se igra sa bojama, tipografijom i slikama
Lijepo dizajniran site u svakom slučaju. Zašto si se odlučio za Joomlu za ovako mali site? |
|
|
|
|
Feb 27 2011, 21:07
Poruka
|
|
|
^ Ne može Joomla nikako biti otežavajuća jer je backend gotov, komponenta ova, komponenta ona, kao i većina frontenda, za template je takođe koristio FW i sve što je ostalo je da se igra sa bojama, tipografijom i slikama Lijepo dizajniran site u svakom slučaju. Zašto si se odlučio za Joomlu za ovako mali site? Pa generalno, potrebno mi je isto vremena i za html i za joomlu, a joomla ipak ostavlja mnooogo vise mogucnosti za prosirivanje. CITAT Jednostavno ne znam kako da prokomentarisem ovaj sajt. Nemoj pogresno da me shvatis, ne mislim nista lose - sajt je lep, dobar posao si uradio, ali nemam sta pametno da komentarisem, kad se nipocemu ne izdvaja iz gomile. Naravno, olaksavajuca okolnos je svakako joomla, koja je ogranicavajuc faktor. Ok, generalno i to mi govori da nisam nigde napravio neku gresku, sto je dobro jer ih ranije bilo dosta. |
|
|
|
Feb 27 2011, 21:36
Poruka
|
|
|
|
|
Feb 27 2011, 21:56
Poruka
|
|
|
^
|
|
|
|
|
Feb 27 2011, 22:47
Poruka
|
|
|
^ Mislis na validaciju? Da, eto ipak greske @vili Sto mislis da Joomla ogranicava? Ja, s obzirom da nisam PHP programer, sa Joomlom i komponentama mogu da vrlo lako 'ugradjujem' nove funkcionalnosti, podrska je ogromna (veliki broj developera), a i generalno, krajnji korisnik moze veoma lako da kasnije azurira i nadogradjuje sajt. |
|
|
|
Feb 28 2011, 01:24
Poruka
|
|
|
Mislim da je bilo koje gotovo CMS resenje ogranicavajuc faktor za sam dizajn. Mnogo vise slobode imam kada pravim nesto od nule. Na to sam mislio.
Naravno, ako projekat nalaze koriscenje gotovog cms resenja, onda je to to. To ne dovodim u pitanje. |
|
|
|
|
Feb 28 2011, 09:53
Poruka
|
|
|
Hmmm, ne kazem, jesi u pravu, stoji da uvek 'osecas' neka ogranicenja kada radis sa cms-om, ali je to sa joomlom danas slucaj da su ogranicenja veoma mala, tj. gotovo sve moze da se 'pretovari' u joomlu, uz zadrzavanje njenih funkcionalnosti. Plus, brzina je takodje vazan faktor, jer dobrim delom ceo templejt moze da se zavrsi za cirka jedan dan - ovaj joshuaclark sam radio ukupno 2 - jedan dan crtanje i revizije, drugi dan kod, struktura, komponente i instalacija.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 10:51 |