Kontakt za sve pokradene kolege, + Zakon o autorskom pravu |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Kontakt za sve pokradene kolege, + Zakon o autorskom pravu |
Sep 7 2011, 10:16
Poruka
|
|
|
Možda grešim, ali čini mi se da je ovu fotku koja prati članak neko ovde već postavljao, ne mogu sad da nađem temu. Ako neko zna čija je fotka, neka javi čoveku, prilično sam siguran da sam je ovde prvo video.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yy...p;nav_id=540236 |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 12:32
Poruka
|
|
|
Dakle, pticica mi je sapnula da se dosta nasih fotografija iznenada pojavilo na Fb profilu ovog lika: http://www.facebook.com/profile.php?id=100...825&sk=info Na profil slici je fotka koju smo drug clan f16 i ja radili iz zezanja ispred hrama Mogao bih da se zakunem, da sam (pored svojih fotki starog zeleznickog mosta i to bez potpisa), jos dosta fotki video ovde na zoni, ako ne i sve ostale. Ne mogu da se setim cije su, ali video sam ih 100% Znaci imamo obozavaoca koji obozava i da se kiti tudjim perjem. ![]() Jbt.. drugi put za nedelju dana... Covece, tek sad vidim! Ovo ovde su moje fotke Ne mogu da vidim nista na tom profilu, jel mozda uklonio nesto iz albuma? |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 12:37
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 302 Datum reg.: 6-August 09 Lokacija: Novi Sad Član broj: 31,216 |
http://www.gottabemobile.com/2011/08/27/tr...-online-photos/
Pogresio sam temu... nek admini prebace, mozda je nekom ovo interesantno... |
|
|
|
Sep 7 2011, 12:40
Poruka
|
|
|
|
|
Sep 7 2011, 12:59
Poruka
|
|
|
|
|
Sep 7 2011, 13:34
Poruka
|
|
|
Opusteno
aj pitacu coveka koji mi je poslao link, da pogleda da li ima jos nekih albuma na profilu, cisto za svaki slucaj... |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 19:11
Poruka
|
|
|
Prepoznajem fotografiju kolege Borisa Mrdje. Hram Svetog Save...
Lik je ladno okacio fotke kao da su njegove |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 19:59
Poruka
|
|
|
Vidim da se ovde prica samo o tome da li da tuzim, da li mogu da dokazem, a to je najjednostavnija stvar u celom procesu, sve dok su to stvarno vashe fotke. Glavni problem je taj sto upushtanje u bilo kakvu tuzbu koshta 3000+ eura (bio sam kod Stojkovica), a kladim se da vecina nema taj kesh da mu lezi po kuci. Na sve to, sudjenje moze da traje, pa je u stvari najveci problem ko ima 3000e da zarobi godinu ili dve dana dok se to ne reshi, a na kraju opet postoji procenat rizika da iz bilo kog razloga sudjenje ne dobijete pa ode i tih 3 soma
Mislim da sistem u ovoj zemlji nece josh dugo biti dovoljno efikasan da svako ko nadje ukradenu fotku to moze i da naplati, a da ne mora da stavlja hipoteku na kucu |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 20:19
Poruka
|
|
|
Pa je l' iko do sada izgubio spor?
|
|
|
|
|
Sep 7 2011, 20:43
Poruka
|
|
|
A koliko njih je uopshte i proshlo sve to ?
Jedini za koga znam da je nesto uradio preko suda (chini mi se vise puta, i to preko Stojkovica) je Vlada Marinkovic. |
|
|
|
|
Sep 7 2011, 20:52
Poruka
|
|
|
Ja znam i za jedan slučaj u NS da je završen u korist fotografa. Ne znam ako ima nekoga ovde neka se javi, ali nisam čuo da je iko pokrenuo parnicu i da je loše po njega završeno. Ja sam se poravnavao vansudski, a mislim da ću uskoro morati i na parnicu da idem. Kolega je angažovao advokata za spor sa dva dnevna lista (po 1 fotka) i radiće mu na procenat, bukvalno neće morati ništa da plati do završetka spora a sav rizik gubitka snosi advokat, pa je onda jasno koliko je mala verovatnoća da se spor izgubi kada se tako prihvati slučaj.
|
|
|
|
|
Sep 8 2011, 14:59
Poruka
|
|
|
Ko vam je kriv kad fotkate te lepe, šarene sličice.
A bez šale, sve go šljam i bolesnik...... A još su tu, insajd. |
|
|
|
|
Sep 8 2011, 20:35
Poruka
|
|
|
Druže Marinowski, s velikim poštovanjem (tek sada videh tvoj post na prethodnoj strani), ne opremu da kupiš - već auto ili stan!
Samo oprezno s mafijom, molim te. |
|
|
|
|
Oct 18 2011, 12:46
Poruka
|
|
|
Gugl je odnedavno ubacio opciju da pretrazuje fotografije po izgledu. Dakle, samo prevucete fotku sa harda (po mogucstvu malu) u pretrazivac i on vam izbaci gde se ona pojavljuje kao i slicne njoj. Preporucio bi svima da pretraze svoje fotke koje misle da bi se mogle pokrasti.. Ja pogledao neke svoje, ima bas zanimljivijih pronalazaka Kada prevučem fotku sa harda (bukvalno mišem prevucem na početnu stranicu Googla) sliku veličine 92 kb ili drugu od 132 kb, pojavi se sama slika sa adresom na hrd disku. U čemu grešim? |
|
|
|
|
Oct 18 2011, 12:54
Poruka
|
|
|
koji browser koristis?
|
|
|
|
|
Oct 18 2011, 13:03
Poruka
|
|
|
pa ne koristis dobru stranu na googlu
Klikete |
|
|
|
|
Oct 18 2011, 13:36
Poruka
|
|
|
dobra fora!
|
|
|
|
|
Oct 18 2011, 21:01
Poruka
|
|
|
Koristim Operu, IE, Mozilu. Kada uvezem sliku Google mi ne daje da se slika recimo nalazi na ImageShacku-u, već daje samo prikaz same slike. Mislio sam da će davati sve sajtove gde se može naći konkretna slika.
|
|
|
|
|
Oct 18 2011, 22:10
Poruka
|
|
|
Chrome podrzava, ostali izgleda ne, bas proverio sve na poslu (doduse IE i Safari nisam, prvni nep odrzava sigurno, a drugi 99%).
Inace, dobra fora gde stavite npr. portret nekog kucenceta (crno-belu fotku, naravno) a Google izbaci gomilu portreta, sto me podseti na one fotke "psi i njihovi vlasici". |
|
|
|
|
Oct 20 2011, 08:12
Poruka
|
|
|
E nadjoh i ja jednu moju fotku koju su mi maznuli i postavili na sajtu koji se bavi izgradnjom elitnih vila.
Udarih print screen, inace ta firma je iz Crne Gore. Dal da ih zovem il sta mi je pametno raditi? |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 10:05 |