Artistic Theatre, Logotip |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Artistic Theatre, Logotip |
May 2 2012, 00:59
Poruka
|
|
|
Slovo "A" u kome se nalazi olovka. Možete primetiti i zavese, kao i ceo logo koji čini štafelaj (?).
Na verziji ispod sam malo zakrivio ivice olovke, da se više primećuju zavese Kako vam se čini? Svaka sugestija dobrodošla.
|
|
|
|
|
May 2 2012, 01:55
Poruka
|
|
|
Obećava.
Ja bih izbacio i tu horizontalu i one linijice na vrhu. Samo "razmakni zavesu" i imaćeš stilizovano "A", po meni je to dovoljno. |
|
|
|
|
May 2 2012, 02:34
Poruka
|
|
![]() |
|
|
|
|
May 2 2012, 10:59
Poruka
|
|
|
Ovo je mnogo bolje, mozda da citav znak bude kvadrat, ovako je ni tamo ni 'vamo. Mozda da probas i verziju sa pravougaonikom, sirina veca od visine.
|
|
|
|
|
May 2 2012, 11:29
Poruka
|
|
|
"Mozda da probas i verziju sa pravougaonikom, sirina veca od visine." - kao pozornica
|
|
|
|
|
May 2 2012, 14:30
Poruka
|
|
|
Mozda ovako?
|
|
|
|
|
May 2 2012, 20:54
Poruka
|
|
|
Kvadrat! To je to.
|
|
|
|
|
May 2 2012, 23:06
Poruka
|
|
|
Hvala vam!
|
|
|
|
|
May 11 2012, 20:07
Poruka
|
|
|
ako je kvadrat, ja bih malo experimantisao sa odnosom tipo/simbol. nesto mi tu skripi.
Inace onda sa pravougaonikom mi se vise svidja, ali mu fali malo da ylatnog preseka. Si probao sa tim proporcijama? Inace ideja super! |
|
|
|
|
May 12 2012, 14:55
Poruka
|
|
|
ako ti je kvadrat, onda vuce na "H", na prvu loptu.
ja sam ubedjen da ti je prva proporcija apsolutno savrsena. pozz |
|
|
|
|
May 13 2012, 09:42
Poruka
|
|
|
Moje misljenje je da je previse prosto. Mozda da probas da strane kvadrata uvuces da izgledaju one kao strancie zavese, a pri vrhu da dodas neku sipkicu ili tako nesto da se malo jasnije vidi da je to zavesa. Isto tako, sto se bojenja tice, mislim da bi ili trebo da furas na neki 3D fazon, da se vidi malko dubina, da se vide elementi, ili da ides na sto vise plain varijantu, sa manjim opacity-ijem, sastavljeno od vise lejera, boje se preklapaju, ili znak sastavljen od vise komada razlicitih boja, itd. U principu kul ideja, samo malo da je razradis i bice super.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 07:49 |