Šta je ovo? |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Šta je ovo? |
Jun 21 2012, 23:05
Poruka
|
|
|
|
|
Jun 21 2012, 23:25
Poruka
|
|
|
"ARTchipel Tumblr, curated by Rery, Armelle and Nathie, aims to introduce artists to bloggers and has no commercial activity. All work and images copyright to their respective owners. If you are the artist and wish to have your images removed, please contact us. We will remove them as request."
Neprofitno (bar bi trebalo da bude). Linkovi su zivi i vode do tebe na flikeru... dakle nije kradja. Ok, nije ni 100% legalno ako imas Copyright podesen na flikeru, ali ja ih ne bi cimao. Nicemo realno ne sluzi, ali pravi odredjenu vrstu promocije.. nikad se ne zna ko moze to da vidi |
|
|
|
|
Jun 21 2012, 23:25
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 76 Datum reg.: 25-May 06 Član broj: 4,768 |
tumblr.com je servis za mikro blogovanje. najčešće se postavljaju i dele zanimljive fotografije, snimci i sl.
na linku je blog sajta http://www.artchipel.com. |
|
|
|
Jun 22 2012, 07:01
Poruka
|
|
|
"TO" je jedna stvar koja mi se na Tumblru, a i inače ne sviđa kjao pojava, a to su ljudi koji ceo svoj blog/wall/stream/štagod održavaju kao seriju linkova i sebe predstavljaju samo kroz stvari koje im se sviđaju.
Ja iskreno više volim da pratim ljude koji nešto stvaraju, posebno fotografe, posebno mobilnim, kao ja tamo na primer. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Friday 24. May 2013 - 02:38 |