{WIP} Panonius |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
{WIP} Panonius |
Mar 4 2006, 00:58
Poruka
|
|
|
Evo, nakon par mjeseci dogovora i par tjedana rada lansirali smo (skoro) novi panonius portal.
http://www.panonius.com Sajt je baziran na modificiranom txp-u, html i css treba još dotjerat naravno. Svi komentari, sve kritike, loše i dobre su dobrodošle. |
|
|
|
|
Mar 4 2006, 03:21
Poruka
|
|
|
odlicno izgleda. nemam komentara, samo pohvale.
|
|
|
|
|
Mar 4 2006, 12:01
Poruka
|
|
|
Pohvale za Txp
Nejasno je o cemu je ovaj sajt i sta je Panonius? Na osnovu forme sajta, pre bih rekao da se radi o community blogu nego portalu, mada mozda je u pitanju samo ime. Top navigation "Naslovna Forum Disclaimer Galerija" deluje kao jedna dugacka rec. Trebalo bi da postoji vise prostora izmedju linkova. Slika u headeru bi mogla da bude nesto vedrija. Takodje ne bi bila losa ideja de se header razlikuje od sekcije do sekcije. Linkovi u desne dve kolone bi trebalo da imaju ili bullet image, ili pak vise razmaka izmedju pojedinacnih linkova. Gde se nalaze RSS i ATOM ? Footer ? Atmosfera na sajtu je sumorna. Mozda plava pozadina suvise zatvara i ako bi ste upotrebili bar jos jednu boju verovatno da bi to doprinelo da sajt malo zivne... dunno. |
|
|
|
|
Mar 4 2006, 14:40
Poruka
|
|
|
CITAT (g-style @ Mar 4 2006, 03:21) Footer je u izradi i naravno, rss i atom će biti, polako. Zamisao je bila napravit kao komjuniti blog, i onda se to sve zapravo preusmjerilo kao portal... Više ljudi reklo mi je da je malkoc sumoran sajt i trenutno radim na tome, headeri će biti izmjenjivi, tj. kompletan sajt imati će par templejtova. |
|
|
|
|
Mar 4 2006, 15:10
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 353 Datum reg.: 26-January 05 Član broj: 144 |
Nije lose za pocetak, jest malo sumorno, no siguran sam da ce biti bolje.
Meni se ime domena jako svidja!!! Super je. |
|
|
|
Mar 5 2006, 15:49
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 116 Datum reg.: 12-May 05 Član broj: 616 |
Sto si zanemario IE...
malo nije fer svidja mi se heder |
|
|
|
Mar 5 2006, 20:14
Poruka
|
|
|
|
|
Mar 8 2006, 01:14
Poruka
|
|
|
Logo je mutan - izgleda prljavo, kao i ivice header-a. Previše si ga optimizovao (smanjio kvalitet zarad veličine fajla)
Malo ljudi zna šta znači portal, tako da padobrancima neće biti jasno o čemu se radi na sajtu. |
|
|
|
|
Mar 8 2006, 22:52
Poruka
|
|
|
CITAT (LyoShi @ Mar 8 2006, 01:14) Logo je mutan - izgleda prljavo, kao i ivice header-a. Previše si ga optimizovao (smanjio kvalitet zarad veličine fajla) Malo ljudi zna šta znači portal, tako da padobrancima neće biti jasno o čemu se radi na sajtu. Znam da sam previše optimizirao, poradit cu na tome. Polako će sajt dobiti "portalski" izgled iako to ne želim u potpunosti. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 02:31 |