[Foto duel] opšta pravila + dogovori, u ovoj temi zakazujte dvoboje :) |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
[Foto duel] opšta pravila + dogovori, u ovoj temi zakazujte dvoboje :) |
Oct 23 2008, 00:35
Poruka
|
|
|
^
kup je u toku, da si bacio pogleda na sticky teme, video bi zasto bismo bilo sta radili umesto neceg drugog? dok ima interesovanja, sto da ne postoje paralelno |
|
|
|
|
Oct 25 2008, 12:55
Poruka
|
|
|
pozivam hrabrog junaka da odmjerimo snage u sledechoj tematiki:
galeb rechni obichni => verovatno tko nije u ns/bg/viena/budapest/...- nece moci isukati svoj britki mach, jerbo galebi zhive u sava/dunavu. pojasnjenje: kako mlad gradjanin vidi galeba (dal' je lep, dal' je gadan, dal' je cool, dal' je k'o i ostale tice, ....). dozvoljeno: sve shto nije dozvoljeno. nije dozvoljeno: valjda je dozvoljeno sve. dodushe, poziv je za fotografa, ne za ps-facu. nepotrebno (meni): exif - od viteza se ocekuju muda do zemlje, nepichkastost, ne-varanje, i tako to (dakle i bezrezervno poverenje u protivnika). rok: kad se izdogovorimo - 5dana da opravimo sliku, 3dana glasovanje (dosta je). drugu rundu bira onaj drugi, ako bude 1/1 majstoricu bira ko 'oche (izporuchivachemo se ). |
|
|
|
|
Oct 27 2008, 14:01
Poruka
|
|
|
Ponavljam predlog, možda neko nije video
Ja imam ideju za jedan "battle trilogy"... Tema je: TRI BOJE PLAVO, BELO, CRVENO Opis teme: Omaž fenomenalnoj trilogiji koju je režirao Krzysztof Kieslowski (stoga se preporučuje da se pre bilo kakvog rada na temi odgleda film) Svaki učesnik ima SLOBODU INTERPRETACIJE date teme. Battle je u tri dela, "PLAVO", "BELO" i "CRVENO", za svaki deo po jedna nedelja za rad. Takmaci: otvoreno za prijavljivanje, nije ograničeno, zavisi od interesovanja. Rok za prijavu: 29.10. sreda Nema ispadanja, svi radimo sve tri teme. Prijavljeni: korto prat lukastrika |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:11
Poruka
|
|
|
Predlazem novi battle pod nazivom "Scena" .
Slobodni ste temu da dozivite kako hocete bilo da ste inspirisani scenom iz filma, zivota, sporta... Vazna je atmosfera. Tako da ajmo u akciju! |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:19
Poruka
|
|
|
Ja se javljam! Sad ce da bude la scuola germanica...
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:26
Poruka
|
|
|
^ocu i ja o5....
Mislim da je ovo super vezba... |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:27
Poruka
|
|
|
Alles klar!
Rok je dan dva, ok? Sad sam te videla Kintec.....moze! Sta kazes ti IWBD TRO Ld? |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:30
Poruka
|
|
|
Mozno. Onda - hopla!
|
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:35
Poruka
|
|
|
Znaci to je to!
Babl vs IWBD TRO Ld vs Kintec ! Da otvaram temu sa rokom do sutra u ponoc? |
|
|
|
|
Nov 1 2008, 20:58
Poruka
|
|
|
moze.
|
|
|
|
|
Nov 4 2008, 09:29
Poruka
|
|
|
konstruktivan predlog: kad se stave slike na glasovanje da se stavi ono gore "anketa"
razlog: onda kad otvorim ponovo, pishe mi gore lepo "vech ste glasali na ovoj temi hvala", a i mashina onda o'ma izrachuna ko / koliko. |
|
|
|
|
Nov 4 2008, 09:53
Poruka
|
|
|
konstruktivan predlog: kad se stave slike na glasovanje da se stavi ono gore "anketa" razlog: onda kad otvorim ponovo, pishe mi gore lepo "vech ste glasali na ovoj temi hvala", a i mashina onda o'ma izrachuna ko / koliko. Razmišljao sam i o toj opciji. Valjan je predlog, ali nije bez mane. - Trenutna konfiguracija foruma dozvoljava samo 3 pitanja, a za ovo bi trebalo 8. (ovo je verovatno moguće rešiti podešavanjima) - Ne bi se videlo ko je glasao (što znali i da ...) - Ne bi postojao način računanja glasova učesnika u takmičenju - Iz opcije bi ispala kombinacija ograničavanja glasanja članovima koji nemaju neki minimum postova na forumu. Sve u svemu, na kraju (IMHO) ispadne više dilema nego olakšica, pa sam od te opcije odustao. EDIT: Malo hitro sam odgovorio nespretno podrazumevajući da je predlog za ShootOut. Za foto duele ovo može biti dobro rešenje, zavisno od dogovora učesnika. Ovu poruku je izmenio deus&machina: Nov 4 2008, 10:04 |
|
|
|
|
Dec 2 2008, 18:32
Poruka
|
|
|
Oce neko samnom u duel?
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 19:14
Poruka
|
|
|
na koju temu?
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 20:00
Poruka
|
|
|
Nemam pojma,stari fotoaparati,slr?
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 20:31
Poruka
|
|
|
hehe,ae,moze
|
|
|
|
|
Dec 2 2008, 23:33
Poruka
|
|
|
1. deus&machina
2. lukastrika 3. rumun 4. babl 5. 1nf1n1ty 6. smena 8 7. Underdog 8. dee_one 9. Evil_Zo 10.Hell_Sister 11.ma94re 12.stellanova 13. vlada79 14. Silver_pk 15. Dr Bouz 16. f16 1. Bolivar 2. DeepBlue 3. Bruno Toldi 4. Starlight Eto kako teče glasanje... Čini mi se vrlo slabo. |
|
|
|
|
Dec 3 2008, 00:04
Poruka
|
|
|
Zaista strasno slabo...
Proslo je Tacno 24h (u minut) od pocetka glasanja, a tek pola ucesnika takmicenja glasalo. Kakav motiv za ostale... neverovatno!!! |
|
|
|
|
Dec 3 2008, 11:14
Poruka
|
|
|
Ae kako da se dogovorimo oko postavljanja?
Moze vikend? |
|
|
|
|
Dec 10 2008, 14:36
Poruka
|
|
|
Puko sam na batlu, very zalsuženo.
Tako mi i treba kad postujem nešto u šta ni sam ne verujem. Pa eto, sad mi dosadno... Ko će na neku temu ili bez teme? |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 18:31 |