Ketchup, Hotelska kesica |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Ketchup, Hotelska kesica |
Apr 5 2008, 16:40
Poruka
|
|
|
Sto se ujednacavanja tice, mislim da bi ili Balsamico trebao biti horizontalan, ili druge dvije vrecice vertikalne.
Dizajn svake pojedinacno mi se svida, ali posto ide u seriji, slazem se sa prethodnim komentarima o povezivanju, tako da mislim da bi bilo dobro da je logo uvijek na istom mjestu, a da se dizajn preostalog dijela vrecice mijenja ovisno o proizvodu. U vezi prve vrecice se slazem s lunaticom. Da li kut na drugoj dolje mora biti bijele boje? |
|
|
|
|
Apr 5 2008, 16:49
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 5 2008, 21:43
Poruka
|
|
|
odlichno skroz!!!!
|
|
|
|
|
Apr 13 2008, 23:53
Poruka
|
|
|
|
|
Apr 14 2008, 01:34
Poruka
|
|
|
Svidjaju mi se svaka na svoj nacin, i tu se slazem da ih treba "povezati" na neki nacin.
A ova za Sirce, nesto mi to izgleda kao da se nece dobro videti kad se umanji, posto ne verujem da je ovo actual size kesice od 10 grama, zar ne? |
|
|
|
|
Apr 15 2008, 20:26
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 13 Datum reg.: 15-April 08 Član broj: 20,641 |
Radim neke kesice za hotelske restorane (kečap, senf ...) Evo jedne da prokomentarišete. ![]() HVALA E moj strucnjaci! Sve moj do mojega Da li ste vi kad radili pripremu za flexo stampu ili je vase samo da nacrtate idejno resenje!? Osnovno pravilo je da na putu foto celije ne sme da bude nista osim nje same. Morate da se posavetujete sa nekim ljudima koji rade flexo stampu, pa da vam objasne sta i kako. Lako je nacrtati, treba to primeniti u stampi. Ipak se to stampa na duplexu (nesto i na konalenu), ne na papiru... Pogledao sam samo ketcup.... i odmah sam reagovao takve bih ja doveo u moju firmu pa da vide ceo proces od pripreme, izrade klisea i stampe... |
|
|
|
Apr 16 2008, 06:30
Poruka
|
|
|
Lijepo, lijepo
|
|
|
|
|
Apr 16 2008, 08:38
Poruka
|
|
|
off>>
E moj strucnjaci! Sve moj do mojega Da li ste vi kad radili pripremu za flexo stampu ili je vase samo da nacrtate idejno resenje!? Osnovno pravilo je da na putu foto celije ne sme da bude nista osim nje same. Morate da se posavetujete sa nekim ljudima koji rade flexo stampu, pa da vam objasne sta i kako. Lako je nacrtati, treba to primeniti u stampi. Ipak se to stampa na duplexu (nesto i na konalenu), ne na papiru... Pogledao sam samo ketcup.... i odmah sam reagovao takve bih ja doveo u moju firmu pa da vide ceo proces od pripreme, izrade klisea i stampe... E odlicno sto ste se javili po ovom pitanju i bilo bi lepo da ako uhvatite vremena objasnite koliko mozete i stignete pripremu i separaciju boja za flekso stampu i to na ovom delu foruma. Hvala |
|
|
|
|
Apr 16 2008, 12:36
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 13 Datum reg.: 15-April 08 Član broj: 20,641 |
off>> E odlicno sto ste se javili po ovom pitanju i bilo bi lepo da ako uhvatite vremena objasnite koliko mozete i stignete pripremu i separaciju boja za flekso stampu i to na ovom delu foruma. Hvala Radili smo pripremu DO 10 boja. U Tetrapaku radimo 6 boja, mada je u najavi osmobojka.... ali to zavisi od Svedjana, tj. upravnog odbora. Koga sta konretno interesuje, neka pita slobodno. Bolje pitati, nego raditi na svoju ruku, pa napraviti od gotovog - veresiju |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 18. May 2013 - 22:38 |