Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Moji radovi..., flayeri, plakati i vizitke

V
doberman_X3M
poruka Feb 9 2007, 00:30
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 31-January 07
Član broj: 8,807

Pozdrav svima,
Moje ime je Martin i nisam nikakav dizajner ali uradio sam par flayera za drugara i hteo bih sa Vama da podelim moje radove... trenutno ucim web dizajn i ovaj graficki mi sluzi samo kao ispomoc... sve su kritike dobrodosle... ph34r.gif icon8.gif laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
BugarskiB
poruka Feb 9 2007, 00:59
Poruka #2

Datum reg.: 9-December 05
Član broj: 2,569

blink.gif huh.gif ohmy.gif mellow.gif blink.gif smile.gif

Ne znam koliko je moje misljenje "vredno", al' ovo je (iskreno) lose (Martine, nemo' se vredjas smile.gif )

Savet sa future, trudi se da koristis manje fontova, probaj da uprostis radove... itd... itd...
Aj' pozdrav smile.gif

+Quote Post
sveta
poruka Feb 9 2007, 01:57
Poruka #3

Datum reg.: 29-January 06
Član broj: 3,128

slazem se sa BugarskiB...zaista deluje da je radio neko ko je prvi put otvorio corel i onako lupao po opcijama...jedino mozda, ali mozda onaj striptiz izgleda kao neki pokusaj dizajna blink.gif . moras jos dosta da radis, gledaj ovde po forumu, ima ljudi koji zaista znaju sta i kako, pitaj, salji pisi...samo napred!
nemo' se ljutis, ali ovo je zaista iz najbolje namere cool.gif

+Quote Post
jovbranko
poruka Feb 9 2007, 02:21
Poruka #4

Datum reg.: 23-May 05
Član broj: 726

Sto se radova tice, samo cu reci da imas jos dosta da ucis, i da si napravio tipicne pocetnicke greske... Najbolje bi bilo da malo pogledas teme u ovoj sekciji i ucis na greskama koje su napravili drugi.

Medjutim, reci cu ti nesto drugo... Pristup ti je potpuno pogresan... Web dizajn je samo jedna od najnovijih grana dizajna koja toliko ima zajednickog sa grafickim dizajnom da bih rekao da je poroizasao iz g.d.... Graficki dizajn je osnova za ono sto tebi treba, a ti smatras da je samo ispomoc... To nikako nije dobar pristup...

Pozdrav.

+Quote Post
doberman_X3M
poruka Feb 9 2007, 13:43
Poruka #5

Hvala ljudi na dobronamernim savetima, ali svestan sam svega zato sam i rekao da nisam nikakav dizajner i drago mi je da vam se barem jedan flayer dopao jer sam bukvalno u ovom svetu tek mozda mesec dana i naravno da cu pregledati ceo forum da naucim nesto iz Vasih iskustava... Hvala Vam..

+Quote Post
doberman_X3M
poruka Feb 9 2007, 14:03
Poruka #6

Pokusaj laugh.gif

+Quote Post
vukadindesign
poruka Feb 9 2007, 16:04
Poruka #7

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 23-January 07
Član broj: 8,633

CITAT (doberman_X3M @ Feb 9 2007, 14:03) *
Pokusaj laugh.gif

Malo tamna pozadina za moj ukus, ali ok. Izbaci sjenu ili je namjesti kod slova, i obavezno promijeni onaj gradient na slovima, to sto plakat ima minimalno informacija mi se svidja, samo onda napravi i da te minimalne informacije budu maksimalno citljive smile.gif

-Promijeni gradient i stavi vise svijetle boje, slova moraju biti jasna i citljiva!

Bez uvrede, nadam se da ce komentar pomoci.

+Quote Post
Gospodin Branisl...
poruka Feb 9 2007, 21:23
Poruka #8

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 1-October 05
Član broj: 1,844

imaš osećaj ali moraš više vremena i truda uložiti u graf.dizajn ako hoćeš da ti radovi budu bolji. Ovde se vidi da si veoma malo vremena proveo radeći ove tvoje flajere.

Razumem da web dizajner "sleti" sa web dizajna u graf.dizajn samo da odradi nešto na brzaka i da se vrati nazad na web. U tome je i problem. malo vremena posvećeno. tipično za većinu web dizajnera.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 06:14

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.