PEUGEOUT design contest, dobra prilika |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
PEUGEOUT design contest, dobra prilika |
Sep 8 2006, 09:28
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 2,670 Datum reg.: 5-February 06 Lokacija: nozomu-tokyo Član broj: 3,250 |
posto su dosta vasih radova odlicni mislim da imate sanse kolege
http://www.peugeot-concours-design.com/ Make your dreams come true! If you win the Peugeot Design Contest 2007, you will be able to see your concept car in full-scale at the 2007 Frankfurt Motor Show and see your concept car in the Project Gotham Racing® 4 video game, exclusively on Xbox 360. Design is first and foremost a story of passion, which we have had at heart over the six years of sharing with you. With the 4th edition of the Peugeot Design Contest, the adventure continues. It is the free expression of tomorrow’s talents and imagination is its motor. Car design fans, take up again the challenge offered to skill and talent. Once again, let’s dream together. |
|
|
|
Sep 8 2006, 13:49
Poruka
|
|
|
Zamisli da pobedi neko od nas, pa mislim da bi svet još više mrzeo Srbe.
|
|
|
|
|
Sep 8 2006, 14:13
Poruka
|
|
|
Е, онда, ајде да побједимо, па нек они пукну од муке! : )
|
|
|
|
|
Sep 8 2006, 15:06
Poruka
|
|
|
Samo da podsetim masu da je na na sajtu sa konkursom rad skroz desno od ona tri rada pobednicki rad naseg coveka od pre nekoliko godina. Tad je tema konkursa bila dizajn za peugeot koji bi mogao da se vozi po mesecu tj. neka vrsta svemirskog vozila. Zaboravio sam na zalost kako se covek zove, ali se secam da je pobedio na konkursku jos kao student te takodje da je odbio mnogobrojne ponude za rad u peugeot-u kao i nekim stranim design studijima i da je ostao ovde i postao predavac na nekoj od akademija za primenjenu umetnost. e da niko nas nije mrzeo zbog toga naprotiv voleli su nas i jos nas vole.
|
|
|
|
|
Sep 8 2006, 15:15
Poruka
|
|
|
@Skrabalo
Tema je bila automobil buducnosti [valjda 50 godina unapred].. Lik se zove valjda Marko Lukovic i trebao je da predaje na Megatrendovom umetnickom faksu, koji cini mi se jos nije dobio dozvolu za rad [makar prosle godine nije radio]... |
|
|
|
|
Sep 8 2006, 15:47
Poruka
|
|
|
http://solair.eunet.yu/~luxy
Marko Lukovic to je njegov site |
|
|
|
|
Sep 11 2006, 12:39
Poruka
|
|
|
^
radi i kao asistent na FPU. dobar lik, hoce i da pokaze i da pomogne. inace kada je on pobedio, medju prvih 10 su bili i Pavle Trpinac i Ivan Obradovic iz nase zemlje prosle godine Milos Velimirovic bio 11. |
|
|
|
|
Sep 11 2006, 13:21
Poruka
|
|
|
Znači Srbija ipak velikim koracima srlja u progres!
|
|
|
|
|
Sep 11 2006, 13:28
Poruka
|
|
|
da... pavle je imao meni mnogo dobar dizajn
|
|
|
|
|
Sep 11 2006, 15:10
Poruka
|
|
|
Ja bih radio, ali ne znam da modelujem
|
|
|
|
|
Sep 11 2006, 15:12
Poruka
|
|
|
krticu (slepo kuče) je radio ivan obradović
![]() ![]() a pavle je radio ovog ![]() ja cu verovatno raditi, ako ne upadnem u neke druge obaveze. @denis možeš a pošalješ i 2d renderinge, skice... nije obavezan 3d. pa miloš velimirović je prošle godine bio 11ti sa ručnim crtežom. |
|
|
|
|
Sep 11 2006, 16:16
Poruka
|
|
|
izvinjavam se!
nego... ja cu uchestvovati ... sta predlazete vi... - normalan auto - nesto totalno nenormalno sto samo podseca na auto ? ne znam... presiroka je tema |
|
|
|
|
Sep 11 2006, 17:17
Poruka
|
|
|
Moglo bi nesto da se radi po tom pitanju...
A sto se tice Peugeot dizajna,on bas srlja u propast |
|
|
|
|
Sep 12 2006, 00:03
Poruka
|
|
|
ajde ljudi pomoc da znam sta da radim... futuristichko vozilo ili regularno... nesto sto podseca samo na auto ili auto
|
|
|
|
|
Sep 12 2006, 00:24
Poruka
|
|
|
Pazi verovatno su retki koji bi ti odgovorili na to pitanje jer je konkurs ,pa niko nece da otkriva svoje ideje...
pa ja ti samo mogu predloziti da radis sa cetiri tacke prenosa , tocka , gusenice, sfere... ja cu isto na konkurs ali od petka tek ... vidim da se zakuvalo ... |
|
|
|
|
Sep 12 2006, 23:27
Poruka
|
|
|
slazem se ali reko da pitam da mi date neki *hint da odem na pravi put
inache imam skicu... uradio sam odabrao sam jednu posle 4-5 izvrljanih a3 hamera |
|
|
|
|
Sep 13 2006, 00:46
Poruka
|
|
|
trenutno je zanimljiv razvoj vozila na elektropogon, sa elektromotorima ugradjenim direktno u tockove...
pa vi glodjite... iskopavajte podatke po netu... Enjoy! |
|
|
|
|
Sep 20 2006, 23:17
Poruka
|
|
|
evo sta sam ja uradio... saljem josh jedan projekat sigurno... ovo mi je chisto onako zagrevanje
kritike dobrodosle
|
|
|
|
|
Sep 21 2006, 10:21
Poruka
|
|
|
^brate smesno!
oni su te farove izbavili a ti ih opet vracas kakav retro e denis ima da te pojede ako bude uradio ono sto smo pricali! |
|
|
|
|
Sep 21 2006, 10:35
Poruka
|
|
|
ovo je bila proba webade...
|
|