Moscow SpeedART, Speed art moja mašta |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Moscow SpeedART, Speed art moja mašta |
Mar 24 2012, 22:25
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
|
Mar 24 2012, 23:24
Poruka
|
|
|
|
|
|
|
|
Mar 24 2012, 23:45
Poruka
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?feature=endsc...p;v=Trylh_A9jNo
ipak, cestitke za trud |
|
|
|
|
Mar 25 2012, 00:21
Poruka
|
|
|
Gosn univerzume, ako mene računaš u tu ipo osobu otrovaću ti supu.
|
|
|
|
|
Mar 25 2012, 03:54
Poruka
|
|
|
Pexsus, jes' vala sad i ja gledam, bas "slicno"
Ivanitza, jok bre, ti si zemska ipo, a ne samo .5 |
|
|
|
|
Mar 25 2012, 08:36
Poruka
|
|
|
Da , da Alexander , večita inspiracija, ima i link u deskripciji
|
|
|
|
|
Apr 6 2012, 00:15
Poruka
|
|
|
Wick, pohvale za trud.
Sam rad me je ostavio potpuno ravnodušnim. uspeo sam da odgledam pola samo zahvaljujući muzici, pa sam skočio na kraj da vidim final. Molim te bez ljutnje, jednostavno ne volim trkanje, podseća me na na cuger šah, a tu nikad niko nije ništa (copyright) kvalitetno pokazao. @inner universe: kada bi se stara ekipa okupila, i kada bi se smislila cool tema, sve bih odlozio istog momenta!!! Evo predlog: Meduza (gorgona) |
|
|
|
|
Apr 6 2012, 11:14
Poruka
|
|
|
Ma zašto bih se ljutio, znam da rad nije savršen, daleko od toga
Zbog manipulacija sam i počeo sa photoshopom da bih sad gotovo skroz prestao da ih radim, više me zanima web design i tome slične stvari |
|
|
|
|
Jun 1 2012, 23:50
Poruka
|
|
|
Meni se ovo dopada.
|
|
|
|
|
Jul 10 2012, 10:12
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi Poruke: 19 Datum reg.: 20-November 11 Član broj: 45,818 |
+ Glazba u videu
-Sve ostalo,doista u ovom radu ne postoji niti jedna stvar koja bi mogao istači kao nešto dobro Prva stvar kloniranje -kad kloniraš ne možeš stalno odrediti jednu točku i nju umnožavati tad ti se dogodi da dobiješ ponavljajuči patern (ako gledaš rusa koji ti je inspiracij vidjet ćeš da on stalno mjenja ono što klonira i stalno mjenja veličinu brusha). -svijetlo i sijene su jednostavno stavljene samo da postoje bez ikakvog smisla ,npr svijetlost koju bi trebao helikopter bacati na tlo izgleda koda helikopter proljeva mljeko po pločniku i ako helikopter baca taj snop svijetlosti kako ti može biti sijena drveta u onom smijeru? - boje i blending -na kraju rada treba napraviti korekciju boja da bi se one bolje "stopile zajedno" - blur si stavio na sve živo po smislu ono što ne izgleda doboro ja ću da zbluram tako da ti rad nema točku fokusa Speed art ne nosi nikakvu težinu kako ti napominješ u svojim komentarima smisao svega je da osobe koje rade speed art imaju tehniku u malom prstu i onda nama smrtnicima pokazuju kako brzo i dobro naglasak je na dobro mogu napraviti neki rad. Preporučujem ti da se makneš od toga i ako se i dalje želiš bavit fotomanipulacijom da kreneš od osnova probaj uzeti dva stocka(legitimna naravno ne bilo šta što nađeš na googlu I pošto te znam s drugih foruma druga preporuka je da prestaneš biti u uvjerenju da je ovo što radiš dobro jer doista nije. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Sunday 26. May 2013 - 01:58 |