Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

2 - broj stranica V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic

Moscow SpeedART, Speed art moja mašta

V
Tra-la-la
poruka Mar 24 2012, 22:25
Poruka #21

Grupa: Članovi
Datum reg.: 5-September 05
Član broj: 1,608

laugh.gif 0.5 osobe, one preostale dve će da daju konstruktivne komentare.
Go to the top of the page

+Quote Post
masterk
poruka Mar 24 2012, 23:24
Poruka #22

Datum reg.: 10-May 08
Član broj: 21,154

smile.gif

+Quote Post
Pexus
poruka Mar 24 2012, 23:45
Poruka #23

Datum reg.: 25-July 06
Član broj: 5,560

http://www.youtube.com/watch?feature=endsc...p;v=Trylh_A9jNo

unsure.gif Nešto "slično", samo što ovaj ruja, što je zbrzao ovo, nema helikopter .... rolleyes.gif biggrin.gif

ipak, cestitke za trud smile.gif

+Quote Post
ivanitza
poruka Mar 25 2012, 00:21
Poruka #24

Datum reg.: 27-November 06
Član broj: 7,617

Gosn univerzume, ako mene računaš u tu ipo osobu otrovaću ti supu.

+Quote Post
inner universe
poruka Mar 25 2012, 03:54
Poruka #25

Datum reg.: 22-October 06
Član broj: 6,907

Pexsus, jes' vala sad i ja gledam, bas "slicno" blink.gif

Ivanitza, jok bre, ti si zemska ipo, a ne samo .5 tongue.gif Salu na stranu, ja sam taj ipo koji ima zelju ali ce verovatno samo da dobacuje iz treceg reda rolleyes.gif

+Quote Post
Wick
poruka Mar 25 2012, 08:36
Poruka #26

Datum reg.: 12-March 12
Član broj: 47,126

Da , da Alexander , večita inspiracija, ima i link u deskripciji smile.gif

+Quote Post
Dimče
poruka Apr 6 2012, 00:15
Poruka #27

Datum reg.: 29-November 05
Član broj: 2,450

Wick, pohvale za trud.
Sam rad me je ostavio potpuno ravnodušnim. uspeo sam da odgledam pola samo zahvaljujući muzici, pa sam skočio na kraj da vidim final.
Molim te bez ljutnje, jednostavno ne volim trkanje, podseća me na na cuger šah, a tu nikad niko nije ništa (copyright) kvalitetno pokazao.

CITAT (johnDOE1 @ Mar 24 2012, 03:16) *
@inner universe: kada bi se stara ekipa okupila, i kada bi se smislila cool tema, sve bih odlozio istog momenta!!! smile.gif

Evo predlog: Meduza (gorgona) smile.gif

+Quote Post
Wick
poruka Apr 6 2012, 11:14
Poruka #28

Datum reg.: 12-March 12
Član broj: 47,126

Ma zašto bih se ljutio, znam da rad nije savršen, daleko od toga smile.gif
Zbog manipulacija sam i počeo sa photoshopom da bih sad gotovo skroz prestao da ih radim, više me zanima web design i tome slične stvari smile.gif

+Quote Post
nadalina96
poruka Jun 1 2012, 23:50
Poruka #29

Datum reg.: 22-November 11
Član broj: 45,864

Meni se ovo dopada. smile.gif Mislim da je teŠko raditi ovakvo snimanje, potrebno je da tačno znaš šta radiš. Sviđa mi se kako si uklonio osobe, nisi krpio, već si uradio sa slikom ono najbolje što se može. Nastavi tako.

+Quote Post
MachiavelliCro
poruka Jul 10 2012, 10:12
Poruka #30

Datum reg.: 20-November 11
Član broj: 45,818

+ Glazba u videu

-Sve ostalo,doista u ovom radu ne postoji niti jedna stvar koja bi mogao istači kao nešto dobro sad.gif

Prva stvar kloniranje -kad kloniraš ne možeš stalno odrediti jednu točku i nju umnožavati tad ti se dogodi da dobiješ ponavljajuči patern (ako gledaš rusa koji ti je inspiracij vidjet ćeš da on stalno mjenja ono što klonira i stalno mjenja veličinu brusha).

-svijetlo i sijene su jednostavno stavljene samo da postoje bez ikakvog smisla ,npr svijetlost koju bi trebao helikopter bacati na tlo izgleda koda helikopter proljeva mljeko po pločniku i ako helikopter baca taj snop svijetlosti kako ti može biti sijena drveta u onom smijeru?

- boje i blending -na kraju rada treba napraviti korekciju boja da bi se one bolje "stopile zajedno"

- blur si stavio na sve živo po smislu ono što ne izgleda doboro ja ću da zbluram tako da ti rad nema točku fokusa

Speed art ne nosi nikakvu težinu kako ti napominješ u svojim komentarima smisao svega je da osobe koje rade speed art imaju tehniku u malom prstu i onda nama smrtnicima pokazuju kako brzo i dobro naglasak je na dobro mogu napraviti neki rad.

Preporučujem ti da se makneš od toga i ako se i dalje želiš bavit fotomanipulacijom da kreneš od osnova probaj uzeti dva stocka(legitimna naravno ne bilo šta što nađeš na googlu biggrin.gif ) i napravit jedan jednostavan manip ali da sve izgleda dobro(boje blending,svijeto sijene....)

I pošto te znam s drugih foruma druga preporuka je da prestaneš biti u uvjerenju da je ovo što radiš dobro jer doista nije.

+Quote Post

2 - broj stranica V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Sunday 26. May 2013 - 01:58

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.