Tickets are $5 per head, Visestruke tehnike. |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Tickets are $5 per head, Visestruke tehnike. |
Jan 30 2007, 16:19
Poruka
|
|
Sugestije, neko? |
|
|
|
|
Jan 30 2007, 17:03
Poruka
|
|
|
hmm...meni se dopada....mada
Urami je da bi se znalo gde su beline. Ovako u prostoru je dosta efektno, mada mi se cini da ce delom to izgubiti kada je prikazes u svom okviru. Koja tehnika...format |
|
|
|
|
Jan 30 2007, 17:58
Poruka
|
|
|
Jedan deo je radjen grafitnom olovkom, a zavrsnih 50% akvarel. Iako nije ispalo tako. Malo sam i prstima mrljao, ako se to moze nazvati tehnikom uopste
Format je, hmm, blok br. 5. Hahah. |
|
|
|
|
Jan 30 2007, 22:36
Poruka
|
|
|
lijepo lijepo, meni se posebno svidja ova naopacke...
|
|
|
|
|
Feb 1 2007, 16:03
Poruka
|
|
|
10$ ticket.
very funny,very funny and very good. i like it.you should try to add some ink lines to this , it may look more efective. |
|
|
|
|
Feb 2 2007, 19:43
Poruka
|
|
|
Ubaciš neki tekst i dobiješ plakat koji odmah baciš pred strašni sud "Grafičkog dizajna"
Super čoveče, baš mi se sviđa. A što se sugestija tiče koje si tražio, ja ovaj...ne znam kako funkcioniše ovaj podforum ali nikada nisam voleo komentare tipa "bilo bi bolje da si uradio ovo..." u slikarstvu i tradicionalnim umetnostima |
|
|
|
|
Feb 4 2007, 19:11
Poruka
|
|
|
Eh, hvala svima, zaista nisam ocekivao pozitivne reakcije jer su mi pojedinci govorili kako bih trebao, citiram, "trebao" da naucim slikati.
Ovo mi je rad koji imam samo u digitalnom formatu, posto je rad zavrsio na izlozbi dnevne bolnice na Institutu za psihijatriju, sto se donekle uklapa sa atmosferom. Tamo je bio medju slabijim radovima, jer su u toj bolnici obitavali isprofilisani slikari s divljim vestinama i minornim psihozama/neurozama. I da, pise se "effective", ne "efective". Thanks, nevertheless. |
|
|
|
|
Feb 7 2007, 20:42
Poruka
|
|
|
Eh, hvala svima, zaista nisam ocekivao pozitivne reakcije jer su mi pojedinci govorili kako bih trebao, citiram, "trebao" da naucim slikati. Ovo mi je rad koji imam samo u digitalnom formatu, posto je rad zavrsio na izlozbi dnevne bolnice na Institutu za psihijatriju, sto se donekle uklapa sa atmosferom. Tamo je bio medju slabijim radovima, jer su u toj bolnici obitavali isprofilisani slikari s divljim vestinama i minornim psihozama/neurozama. I da, pise se "effective", ne "efective". Thanks, nevertheless. yea,yea,yea. thanks for neverthelesson man. |
|
|
|
|
Feb 18 2007, 22:57
Poruka
|
|
|
doyaya je skroz!!!
|
|