Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Aug 9 2007, 11:08
Poruka
|
|
|
da, stvarno. zašto je ovako mali avatar? ovo je baš jadno.
|
|
|
|
|
Aug 9 2007, 11:13
Poruka
|
|
|
Iskreno, ja sam za smanjivanje i slike u potpisu, inace cemo svi krenuti da trpamo banere u potpis.
|
|
|
|
|
Aug 9 2007, 11:26
Poruka
|
|
|
@ JAGUAR
Sta je tebi bitnije? Koliki je avatar ili sta je napisao onaj ciji je avatar. |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 12:36
Poruka
|
|
|
@ JAGUAR Sta je tebi bitnije? Koliki je avatar ili sta je napisao onaj ciji je avatar. pa naravno da mi je bitnije koliki mi je avatar šalim se. mada sam i ozbiljan. avatar ja doživljavam vrlo ozbiljno. to je pored potpisa jedini kutak gde si ti, predstavljaš sebe slikom. sada.. to može da bude nešto glupo, ili nešto zanimljivo, kako ko vidi. ali, generalno -avatar je (pogotovo ako je veliki) ne tako mala stvar u predstavljanju tebe kao tebe. EDIT>> ja sam ovo stavio kao predlog, ako se bude usvojilo -super, ako ne, šta da se radi. |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 13:02
Poruka
|
|
|
^^
Biće da je šta da se radi. |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 13:07
Poruka
|
|
|
nadam se da ce dz.council uskoro izglasati ukidanje potpisa a kasnije i avatara
|
|
|
|
|
Aug 9 2007, 13:13
Poruka
|
|
|
^ a potom i urednika....hihihih
|
|
|
|
|
Aug 9 2007, 13:14
Poruka
|
|
|
^
Prvo članova, hihihi. |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 13:34
Poruka
|
|
|
ja predlazem da se uvede flash igrica u hederu strane, da ubijem dosadu dok se ucitaju svi gigantski potpisi i avatari
alo bre! jel dolazis na forum da razgledas slike? |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 13:43
Poruka
|
|
|
ja predlazem da se uvede flash igrica u hederu strane, da ubijem dosadu dok se ucitaju svi gigantski potpisi i avatari alo bre! jel dolazis na forum da razgledas slike? ![]() ![]() ![]() e,,, strava! trenutno ne radi jedan server, ali ako danas proradi, voleo bih da ti pokažem koliki avatari postoje. mislim.. nisam ja sad kao otkrio rupu na saksiji, ali vidim da to dosta njih sada praktikuje. u svakom slučaju, ako nećete velike avatare, molim lepo. |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 18:34
Poruka
|
|
|
Veliki avatari smaraju, a osim toga jos mnogo ljudi je na dial-up-u. Oni ima da se smore dok se ucitaju avatari, potpisi, flash igrice.
Uostalom koji ce nam klinac veliki avatari? Cemu? |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 18:43
Poruka
|
|
|
|
|
Aug 9 2007, 19:30
Poruka
|
|
|
^ hahahah
|
|
|
|
|
Aug 9 2007, 23:27
Poruka
|
|
|
|
|
Sep 4 2007, 12:48
Poruka
|
|
|
Jaguare, pa upucao bih te sa ovolikim avatarom
|
|
|
|
|
Sep 4 2007, 13:40
Poruka
|
|
|
Ja sam pre da se slika u profilu poveca za makar 50kb. Avatar mi je nebitan, ovo radi just fine.
|
|
|
|
|
Sep 4 2007, 13:51
Poruka
|
|
|
šalim se. mada sam i ozbiljan. avatar ja doživljavam vrlo ozbiljno. to je pored potpisa jedini kutak gde si ti, predstavljaš sebe slikom. sada.. to može da bude nešto glupo, ili nešto zanimljivo, kako ko vidi. ali, generalno -avatar je (pogotovo ako je veliki) ne tako mala stvar u predstavljanju tebe kao tebe. EDIT>> ja sam ovo stavio kao predlog, ako se bude usvojilo -super, ako ne, šta da se radi. Prvo, shvatam da je samo predlog. Ipak, argumenti su mi - slabi. Spominješ predstavljanje sebe slikom, na kojoj nisi ti, ili je menjaš svake nedelje. Koji je smisao toga ? Takođe, ako već hoćeš ti da budeš ti, predstavi se, imaš ime i prezime. Stani iza onog šta pišeš ili misliš. Čemu veliki avatar ? Bolje da se ostavi više prostora za fotografiju, kao što je malopre rečeno, koju, gle čuda, opet nisi postavio. Razumeš li na šta ciljam ? Meni više osobu definiše šta i kako piše, kao i njeni / njegovi radovi. Po tome sam izgradio kriterijum i neki sud o ljudima s kojima ovde imam kontakt. A da ni ne spominjem naša druženja koja nam omogućavaju da bolje upoznamo osobu iza avatara i potpisa, kao i da reči pridružimo živoj osobi. db EDIT: Izvinjavam se, posle sam video da si ipak stavio svoju fotografiju. Moja greška. Ovu poruku je izmenio Deda Bole: Sep 4 2007, 14:08 |
|
|
|
|
Sep 4 2007, 17:19
Poruka
|
|
|
Pises o predstavljanju sebe a kao ime i prezime si naveo Jaguar Jaguarovic
|
|
|
|
|
Sep 5 2007, 12:24
Poruka
|
|
|
^^^Što si takav, Abdee? Pa, bitno je kako se čovek oseća
|
|
|
|
|
Sep 5 2007, 13:00
Poruka
|
|
|
šalim se. mada sam i ozbiljan. avatar ja doživljavam vrlo ozbiljno. to je pored potpisa jedini kutak gde si ti, predstavljaš sebe slikom. sada.. to može da bude nešto glupo, ili nešto zanimljivo, kako ko vidi. ali, generalno -avatar je (pogotovo ako je veliki) ne tako mala stvar u predstavljanju tebe kao tebe. EDIT>> ja sam ovo stavio kao predlog, ako se bude usvojilo -super, ako ne, šta da se radi. niste me razumeli, tj. nisam lepo objasnio. hteo sam da napišem da kroz veću sliku (bilo čega) stvar postaje mnogo lepša, bolja, uočljivija. ali kao što sam i napisao: ja sam ovo stavio kao predlog, ako se bude usvojilo -super, ako ne, šta da se radi. pozdrav! |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 06:30 |