Medicinski prirucnik, sajt medicinske enciklopedije |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Medicinski prirucnik, sajt medicinske enciklopedije |
Jun 16 2006, 01:13
Poruka
|
|
|
Radim na projektu za kucnu medicinsku enciklopediju i moglo bi se reci da sam pri kraju, sto me cini vrlo srecnom...
Volela bih da cujem komentare i sugestije i po pitanju dizajna, ali i svega ostalog... Medicinski prirucnik |
|
|
|
|
Jun 16 2006, 01:59
Poruka
|
|
|
Radim na projektu za kucnu medicinsku enciklopediju i moglo bi se reci da sam pri kraju, sto me cini vrlo srecnom... Volela bih da cujem komentare i sugestije i po pitanju dizajna, ali i svega ostalog... Medicinski prirucnik Sirina sajta je malo prevelika za 1024X768, smanji za oko 30px (Mozilla Seamonkey, Gecko 1.8), jer se pojavljuje horizontalan skrol. Malo me je iznenadio link "O izdavacu" umesto podataka o izdavacu sa linkom na sajt, idem direktno na sajt izdavaca. Dalje, I tu ide na naslovnu stranu plato.co.yu, dakle ne direktno na informacije (koje BTW mogu biti i na plato.co.yu) |
|
|
|
|
Jun 16 2006, 02:03
Poruka
|
|
|
prvi utisak : jako dobro. meni se svidja. ova fotka na pocetnoj je bas dobro sela. boja je po meni na granici "zdravih"
nikako mi se ne svidja sto ti je u glavnom meniju stavka "o izdavacu". jer glavni meni treba da sadrzi linkove unutar sajta. ono.. ne razlikuje se od ostalih stavki u meniju a odvede te na drugi sajt. mozda to drugacije da resis. mozda ja malo smaram sa tim 800*600 ali jbg. ne smemo ih zaboraviti. kapiram da si planirala da excerpt-e u tom slucaju izgubis (ostanu sa strane) sto je ok, ali search je u tvom slucaju (skapirao sam da ce biti dosta textova) veoma vazan deo sajta i trebalo bi da bude unutar tog 800*600 okvira. mozda da izbacis iz glavnog menija "o izdavacu" i da gore u toj liniji nekako dodas search. mozda. generalno : djasvimise |
|
|
|
|
Jun 16 2006, 02:08
Poruka
|
|
|
Sa par sugestija navedenih kod prethodnih komentara se slažem.
Lepo izgleda, pregledno je, brzo se učitava, dopada mi se ! |
|
|
|
|
Jun 16 2006, 02:45
Poruka
|
|
|
Sirina sajta je malo prevelika za 1024X768, smanji za oko 30px (Mozilla Seamonkey, Gecko 1.8), jer se pojavljuje horizontalan skrol. Super sto si me podsetio na ovo, ne znam da li bih se setila da smanjim. Link o izdavacu ce biti zamenjen stranicom rec urednika, koju nikako da docekam vec prilicno dug period. Za sad mora da bude ovako... CITAT (urkozamanje) mozda ja malo smaram sa tim 800*600 ali jbg. ne smemo ih zaboraviti... Sto se 800x600 tice kritika je na mestu, ali meni se ovako svidja. |
|
|
|
|
Jun 16 2006, 15:30
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 151 Datum reg.: 3-March 05 Lokacija: Pančevo Član broj: 333 |
U odeljcima "O prirucniku" i "Kontakt" u box-evima sa desne strane imas informacije koje po meni ne idu tu vec samo u "Online prirucnik" (nije mi jasno, recimo, sta bi trebalo da pretrazujem po "Kontakt"-u). Bolje uradi nesto kao na Naslovnoj. Jabuke me suvise asociraju na zdravu hranu a ne radi se o tome, stavi nesto vise medicinski.
CITAT generalno : djasvimise kaze se: udjazasvimisenje |
|
|
|
Jun 16 2006, 16:27
Poruka
|
|
|
@tricky
CITAT kaze se: udjazasvimisenje nope.. it's : udjamisezasvinje |
|
|
|
|
Jun 16 2006, 19:29
Poruka
|
|
|
Grupa: Članovi 1 Poruke: 151 Datum reg.: 3-March 05 Lokacija: Pančevo Član broj: 333 |
^Pa to sam i ja prvo hteo da napisem ali posto ti nisi napisao djamisesvi rekoh da pratim tvoju koncepciju, u svakom slucaju nisam siguran oko "pravopisa" jer su u pitanju ne jedna nego 3 reci ali ajde da ne spamujemo temu dalje.
|
|
|
|
Jun 16 2006, 21:44
Poruka
|
|
|
@YWDS
"Podebljaj" malo linkove u header-u neka budu iste boje kao povrshina gde je naslov (znachi na header-u). Suvishe su bledi ti linkovi i odskachu malo od svega. |
|
|
|
|
Jun 16 2006, 22:36
Poruka
|
|
|
^ e to sam i ja mislio da ti kazem al' posle zaboravih. bolje da budu iste boje kao header, a rollover da bude ova bledja.
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 22. May 2013 - 02:17 |