Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Reply to this topicStart new topic

Potrebna pomoc 3D dizajnera, Serbia Tech Tree WoWP - 3D modeli aviona

V
laufer982
poruka Apr 5 2012, 12:21
Poruka #1

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 5-April 12
Član broj: 47,335

Zdravo svima,

tim ljudi oko mene razradilo je jednu ideju koja ce obuhvatiti nasu avijaciju u periodu od 1925-1955 god za igru World of Warplanes. Nas entuzijazam je veliki pa smo stoga odlucili da mi uradimo sve modele za DZ za War Gaming i da im ih ponudimo u zamenu da uvrste nas Tech Tree u igru. Ova ideja je prihvacena od velikog broja entuzijasta, zaljubljenika u avijaciju sa prostora Srbije i ex-Yu republika, mada ima i onih koji nisu sigurni da ce proci. Nase je da pokusamo. Kako bismo dokazali producentima da smo ozbiljni i da zelimo ucestvovati , nas tim je poceo uveliko da radi na ostvarenju ideje, od prikupljanja relevatnih informacija o tipovima aviona, njihovim performansama, skicama, slikama, pa kroz pricu po forumima (SRB, EU i NA) sa ostalim clanovima koji su je dalje prenosili do producenata WG i game developera WoWP. Vec smo dobili pozitivne ocene od njih ali traze jos. Ono sto nam je veoma bitno jesu 3D modeli nasih aviona kako bismo mogli imati dovoljno materijala za prezentaciju producentima.

Zato ste nam potrebni vi, 3D dizajneri koji imate vremena, volje i zelje da nam pomognete.

Ukoliko se i vama svidela ideja da uvrstimo nas Tech Tree u igru WoWP pridruzite nam se!!!

p.s. PM za detalje

pozz
laufer982
Go to the top of the page

+Quote Post
laufer982
poruka Apr 15 2012, 10:52
Poruka #2

Postovani prijatelji,

tim koji razradjuje ideju o uvrstavanju naseg tehnoloskog stabla u igru World of Warplanes zeli da svima cestita Vaskrsnje praznike i da ih provedete u drustvu vasih najmilijih u sreci i veselju..MIR BOZIJI HRISTOS VOSKRESE!!!

+Quote Post
laufer982
poruka Apr 28 2012, 12:28
Poruka #3

Trzaimo 3D dizajnere koji hoce da se ukljuce u nas tim kako bi napravili 3D modele aviona i uvrstili ih po prvi put u jednu avio simulaciju!

+Quote Post
SiCkMiNd
poruka Apr 29 2012, 13:12
Poruka #4

Urednik

Grupa: Urednici
Datum reg.: 18-September 05
Član broj: 1,724

S' obzirom da je tema klasican oglas, prvi put sam je i pustio u 3du da stoji da vide ljudi malo, ali sad je vec moram prebaciti u Oglase.

+Quote Post
laufer982
poruka Aug 15 2012, 10:07
Poruka #5

Ima li dizajnera koji zele da nam pomognu i napravimo tehnolosko stablo za igru WoWP?.. Detaljnije o nasoj ideji i radu mozete videti na http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php...avia-tech-tree/

pozz
laufer982

+Quote Post
Steps
poruka Aug 20 2012, 10:14
Poruka #6

Datum reg.: 22-October 11
Član broj: 45,477

Evo ja bi hteo da pomognem ako jos treba pomoc. Verovatno cemo morati da se iskuckamo junacki pa da se ja onda lepo predstavim-tehnoloski-Zavrsio ITA,CAD 2011e a upisao je posle 1 godine druzenja sa 3dsmax-om. Jos ucim i nadam se da cu celog zivota uciti jer sto vise znam to vise i ne znam/ono znanje je tanjir... nego vi hocete avione?

+Quote Post
Dragan291186
poruka Aug 20 2012, 12:41
Poruka #7

Datum reg.: 30-October 08
Član broj: 24,880

CITAT (Steps @ Aug 20 2012, 11:14) *
Evo ja bi hteo da pomognem ako jos treba pomoc. Verovatno cemo morati da se iskuckamo junacki pa da se ja onda lepo predstavim-tehnoloski-Zavrsio ITA,CAD 2011e a upisao je posle 1 godine druzenja sa 3dsmax-om. Jos ucim i nadam se da cu celog zivota uciti jer sto vise znam to vise i ne znam/ono znanje je tanjir... nego vi hocete avione?

I ja bih hteo da pomognem, pa mozete i mene ubaciti u razgovor...smile.gif
Imam iskustva u 3d max i malo u maya programu (to trenutno ucim...), najvise u modelovanju i teksturisanju, al kolko sam skontao vama sama animacija ni ne treba...
Pa javite kako moze da se pomogne

+Quote Post
laufer982
poruka Mar 29 2013, 09:08
Poruka #8

Pozdrav svim clanovima foruma,

nije me bilo odavno ali se nadam da ste bar osmeknuli jedan od postova koji se odnosi na ideju Serbian Team-a o implementaciji Srpskog tehnoloskog stabla u World of Warplanes. Do sada Serbian Team je uradio mnogo toga oko partnerstava i podrske od strane Vladinih institucija, Vojske, slicnih organizacija, grupa, pojedinaca itd., cime je postigao da polako sa logistickim kapacitetima i strucnoscu entuzijasta koji cine Serbian Tean bude prepoznat kod WG. Ono sto je bitno napomenuti da su do sada uradjeno 15 3D modela nasi aviona u periodu od 1930-1960:

1. Fizir Zmaj FP-2
2. Ikarus IK-2
3. Rogozarski IK-3
4. Ikarus S49A
5. Ikarus J541MM
6. Ikarus 452M
7. Ikarus Orkan
8. Ikarus IK-5
9. Ikarus P453 MW
10. Soko Galeb G-2
11. Soko Jastreb J-21
12. Rogozarski PVT-H
13. Beslin B 12
....

i da u MARTU mesecu proslavljamo 1. RODJENDAN SERBIAN TEAM-a za koji smo priredili i jedno takmicenje za Beta testere WoWP i vrednim nagradama.

Sve detaljnije informacije o Turniru mozete videti ovde - Wingmans Tournament

a aplicirati sa svojim timom na Wingmans Tournament Applications

Podrzite nasu ideju, postanite nas clan tima, dajte nam komentare i predlozite kako da unapredimo modele aviona i tehnolosko stablo.

Uzivajete i ucestvujte na turniru.

Pozdrav
laufer982

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Saturday 25. May 2013 - 16:14

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.