Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )

Forum Rules *** PRAVILA FOTO FORUMA *** Pročitaj pre postovanja!

Reply to this topicStart new topic

Nebo, Zemlja, Vatra, Voda..., 365kb za metafore

V
Adam
poruka Feb 14 2006, 14:42
Poruka #1

Grupa: Članovi
Datum reg.: 11-March 05
Član broj: 375

Nebo

Zemlja

Vatra

Voda

Oly C8080 [1,2,3] i NikD2X [4] -

Podred ovih osnovnih alkemiskih elemenata, snimljene su i mnoge druge figure i vrle mefafora [boginje, flora, fauna, prolece, leto...], Evropa!
Sve fotke predstavljaju preview konceptata, a finalno slikanje se jos razradjuje. Nadam se da cu cuti i vrle nove predloge kako da unapredim motive i postignem sto bilji rezultat na ponovljenom setu...

Unapred hvala na sugestijama i predlozima...
Go to the top of the page

+Quote Post
Dr Bouz
poruka Feb 14 2006, 14:58
Poruka #2

Datum reg.: 31-October 05
Član broj: 2,130

zemlja i voda ti nisu dobre. (to jest mi nisu). osobito voda. - nestvarna mi je ta boja, al' to je mozda zato sto sam posudio kapu od konja kad sam bio u selu, pa malo uzano gledam. - al' ocekujem da ce da budu zlo dobre kad ih odradis do kraja.

+Quote Post
Adam
poruka Feb 14 2006, 15:09
Poruka #3

O, da. Vodicu sam lazirao, u stvari to je snimljena Vatrica. Zatra je kod sva tri modela najizrazajnija. Shot koji je bio projekcija za vodu na kozi se pokazao skromno, tako da moracu da potrazim neki drugi.

Zaista ima mnogo varijanti, snimljeno je preko 1200 shotova tokom vikenda, i nisam imao vremena sve temeljno pregledam. Kako se ovo snima za stok, jeza me hvata kada pomislim koliko ima da se photoshopise smile.gif

Ok, zemlja je u stvari Flora, i to je zenski princip, te fotke su jako dobre, a u ovoj 'petar pan' varijanti ima jos dodatnih znacenja - mimikrija, kamuflaza, Mile Dragic...

smile.gif

+Quote Post
Adam
poruka Feb 14 2006, 17:13
Poruka #4

Ima li predloga...

+Quote Post
raindog
poruka Feb 14 2006, 20:50
Poruka #5

Grupa: Članovi 1
Datum reg.: 12-December 05
Član broj: 2,598

meni je bila jako interesantna sama ideja, al sam ja to nekako drugachije zamislila u svojoj glavi
meni lichno smeta taj jak kontrast izmedju pozadine i modela, jedino mi na ovoj sa lishcem (Zemlja) nekako ide i ta mi se jedina i dopada

ono shto je bilo u mojoj glavi je 3D 'izviranje' iz pozadine
taj mrak iz kog modeli izviru mi nikako ne ide uz asocijacije na prirodu huh.gif

+Quote Post
gizmo
poruka Feb 14 2006, 22:12
Poruka #6

VIP

Grupa: VIP
Datum reg.: 16-January 05
Član broj: 16

Nebo i zemlja su odlicni. Svidja mi se ideja i mislim da je dobro za stok.
Mozda da probas da ih malo "nauljis" pre slikanja.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-fi verzija Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 05:55

Sve informacije (poruke, teme i sl.) predstavljaju stavove samo njihovih autora.
Objavljivanje informacija sa sajta u nekomercijalne svrhe moguće je samo uz navođenje URL adrese diskusije.
Za sve druge vidove distribucije potrebno je imati izričitu dozvolu administratora Dizajn Zone i/ili autora poruka.
Autorska prava za sadržaj poruke zadržava njihov autor, osim ako nije drugačije naznačeno.