Nebo, Zemlja, Vatra, Voda..., 365kb za metafore |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
Nebo, Zemlja, Vatra, Voda..., 365kb za metafore |
Feb 14 2006, 14:42
Poruka
|
|
|
Nebo
![]() Zemlja ![]() Vatra ![]() Voda ![]() Oly C8080 [1,2,3] i NikD2X [4] - Podred ovih osnovnih alkemiskih elemenata, snimljene su i mnoge druge figure i vrle mefafora [boginje, flora, fauna, prolece, leto...], Evropa! Sve fotke predstavljaju preview konceptata, a finalno slikanje se jos razradjuje. Nadam se da cu cuti i vrle nove predloge kako da unapredim motive i postignem sto bilji rezultat na ponovljenom setu... Unapred hvala na sugestijama i predlozima... |
|
|
|
|
Feb 14 2006, 14:58
Poruka
|
|
|
zemlja i voda ti nisu dobre. (to jest mi nisu). osobito voda. - nestvarna mi je ta boja, al' to je mozda zato sto sam posudio kapu od konja kad sam bio u selu, pa malo uzano gledam. - al' ocekujem da ce da budu zlo dobre kad ih odradis do kraja.
|
|
|
|
|
Feb 14 2006, 15:09
Poruka
|
|
|
O, da. Vodicu sam lazirao, u stvari to je snimljena Vatrica. Zatra je kod sva tri modela najizrazajnija. Shot koji je bio projekcija za vodu na kozi se pokazao skromno, tako da moracu da potrazim neki drugi.
Zaista ima mnogo varijanti, snimljeno je preko 1200 shotova tokom vikenda, i nisam imao vremena sve temeljno pregledam. Kako se ovo snima za stok, jeza me hvata kada pomislim koliko ima da se photoshopise ![]() Ok, zemlja je u stvari Flora, i to je zenski princip, te fotke su jako dobre, a u ovoj 'petar pan' varijanti ima jos dodatnih znacenja - mimikrija, kamuflaza, Mile Dragic... |
|
|
|
|
Feb 14 2006, 17:13
Poruka
|
|
|
Ima li predloga...
|
|
|
|
|
Feb 14 2006, 20:50
Poruka
|
|
|
meni je bila jako interesantna sama ideja, al sam ja to nekako drugachije zamislila u svojoj glavi
meni lichno smeta taj jak kontrast izmedju pozadine i modela, jedino mi na ovoj sa lishcem (Zemlja) nekako ide i ta mi se jedina i dopada ono shto je bilo u mojoj glavi je 3D 'izviranje' iz pozadine taj mrak iz kog modeli izviru mi nikako ne ide uz asocijacije na prirodu |
|
|
|
|
Feb 14 2006, 22:12
Poruka
|
|
|
Nebo i zemlja su odlicni. Svidja mi se ideja i mislim da je dobro za stok.
Mozda da probas da ih malo "nauljis" pre slikanja. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Thursday 23. May 2013 - 05:55 |