U slobodno vreme |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
U slobodno vreme |
Jul 8 2010, 14:40
Poruka
|
|
|
Jel igra neko CoH?
|
|
|
|
|
Jul 8 2010, 17:21
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 8 2010, 18:05
Poruka
|
|
|
ko igra CoH zna sta je CoH.
al aj da naglasim da nije City of Heroes. |
|
|
|
|
Jul 8 2010, 18:09
Poruka
|
|
|
mislis na Company Of Heroes?
|
|
|
|
|
Jul 8 2010, 18:27
Poruka
|
|
|
yep
|
|
|
|
|
Jul 8 2010, 20:07
Poruka
|
|
|
slabo..
|
|
|
|
|
Jul 9 2010, 00:49
Poruka
|
|
|
ja ne smem da igram igrice u slobodne vreme, osim mp-a jer nemam kontrolu
|
|
|
|
|
Jul 9 2010, 03:40
Poruka
|
|
|
meni *bukvalno* se isto desilo sa EVE Trial-om pre 4 godine...
igrao par dana, obrisao skoro vidim druga kako igra, i vidim da je grafika vrh totalni. sreca pa sam batalio... |
|
|
|
|
Jul 9 2010, 04:59
Poruka
|
|
|
Ja ne mogu da se skinem sa civilzacije... mnogo se lose osecam kad spicim 10 sati na multiplayer.
|
|
|
|
|
Jul 9 2010, 09:05
Poruka
|
|
|
Ja sam obrisao sve MP igre kada mije xfire izbrojao 1000 online sati na CoD2. Doduše tu u isto vreme je žena počela da preti pa je možda i to bilo presudno
Sada, kada izađe nešto novo iz COD i BF serijala odigram SP misiju na najlakšem nivou za jedan vikend i budem miran do sledećeg nastavka. |
|
|
|
|
Jul 9 2010, 09:08
Poruka
|
|
|
CoH sam probao nešto malo kad se pojavio,
Jako dobra grafika i zanimljiv gameplay za one koji vole strategije, ali ništa me nije zarazilo kao CoDMW ili Call Of Duty 4 MP. Tu izliječim ponekad sat-dva frustracije pa mi bude mirno. |
|
|
|
|
Jul 9 2010, 13:06
Poruka
|
|
|
ok, apsolvirali smo da CoD ima najbolji marketing u istoriji fps igara....
zato sam napisao samo kratko CITAT Jel igra neko CoH? jer ne zelim da pricam o CoDu, vec me zanima da li neko igra CoH. CoH je rts, znaci interesuju me komentari na temu multiplay real-time strategija, ako je moguce. volim ja i fps, ali to nije tema. iz nekog razloga nemam problem sa tim mp addictionom. igrao sam pre dve godine s ortakom Eve tri meseca i batalio. Eve-o je odlican (bio i tad), ali nemam zivaca da bacam toliko vremena na jednu igru. plus, eve kosta. CoD:MW je bio kul, ali je BF:BC2 oprao i CoD:MW i CoD:MW2, a sad izlazi Medal of Honor koji je prakticno identican BF:BC2 (ista ekipa radila), cime se verovatno gasi MoH fransiza. igrao bih BC2 (i igrao sam sve BF delove) al ipak sam veci fan PR moda za BF2. btw, kad vec pricamo o fpsu, preporucujem Metro 2033 |
|
|
|
|
Jul 9 2010, 13:17
Poruka
|
|
|
Dali mozda neko vozi neke voznje? Ja sam se navukao na online Racedriver GRID... ima li nekoga tamo?
|
|
|
|
|
Jul 9 2010, 14:28
Poruka
|
|
|
CoH sam probao nešto malo kad se pojavio, Jako dobra grafika i zanimljiv gameplay za one koji vole strategije, ali, posto nisi imao original, verujem, nisi ni igrao mp. mp je potpuno drugi (moze se reci starcraftovski) trip u odnosu na sp. igram igru godinama, kampanju ne tako cesto (jednom godisnje mozda i to kad mi je dosadno), koliko je mp dobar. full igra ima 4 factiona (USA, Wehrmacht, Commonwealth, i Panzer Elite) u osnovi (CoH + CoH:OF), 5 mp modova (CoH + CoH:ToV), a svaki faction pregrst opcija i doktrinalnih abilityja (koje se otkljucavaju tokom svakog igranja, i time se formira bitan deo strategije, ali moguce je izabrati za svaki faction jednu od tri doktrine, svaka sa svojim drvetom). pored osnovnog gameplaya, ima puno modova, neki imaju kompletne nove factione (USSR, a u najavi su pacificki teatar i modern combat). resursi su manpower (potreban za sve), munition (potreban za apgrejdove na jedinicama i off-map summoning kojekakvih baraza, air strikeova i sl), i fuel (potreban za globalne apgrejdove, tenkove i ostala vozila). sticu se zauzimanjem teritorije (za razliku od sc/sc2 gde glupe radilice trce do rudnika i nazad), i potrebno je drzati teritoriju da bi production tih resursa bio veci nego protivnicki. omoguceno je i odsecanje protivnickih teritorija, pa to jos vise produbljuje strategiju u igri. sve teritorije moraju biti spojene sa bazom da bi donosile bonus na production. takodje, nema stancovanja (koje je tipicno za ostale igre u zanru) zbog population capa, koji se povecava drzanjem vece teritorije. masivne jedinice su masivne (sto je vrlo bitno za taktiku) i, mada vide sve u odredjenom radijusu oko sebe, ne mogu da gadjaju odmah sve oko sebe, mnoge imaju facing, zatim efektivan ugao gadjanja, i daljinu gadjanja. to omogucava efikasno kombinovanje vise razlicitih rodova vojske za postizanje odredjenog cilja (npr. kamufliran sniper spottuje dok AT gun gadja, smg puske cuvaju flank heavy machine gun ekipe, mortari gadjaju front sa pesadijom, a oko njih su mine, u slucaju da neko pokusa da flenkuje, itd). damage model je isto vrlo interesantan. rucna oruzja ne ostecuju tenkove, npr. (osim, naravno, oruzja koja su namenjena za AT: bazuke, panzerschrekovi, panzerfausti, PIATi, improvizovane sticky mine, i AT granate). sva oklopna vozila imaju razlicit armor napred, sa strane, i pozadi. tenkovima se moze unistiti motor, ili gusenice, moze se ubiti gunner na mitraljezu i sl. sve u svemu, jako kompleksna i vrlo kompetitivna igra koja odlicno izgleda i zbog toga sam pozeleo da vidim da li je jos neko igra, jer bih voleo da je igram sa ljudima koji ne pretenduju da budu najbolji na serveru mislim, imam ja vec s kim da igram, ali ako ima jos ljudi, sto da se ne povezemo. spisak svega sto postoji u igri (u sirovom, numerickom obliku, sa slicicama), moze se pronaci ovde. [edit] zaboravio sam da kazem da svaki infantry squad u igri ima vise pojedinacnih clanova, i ponasa se kao jedna jedinica. svaki vojnik aktivno trazi zaklon kada je napadnut, a postoje tri vrste zaklona (od kojih je jedan negativan, kao sto je to npr. otvoren put, a druga dva su srednji, npr. zbunje, i solidan, npr. zidic ili kamion). puskaranje u igri izgleda besprekorno, sa gomilom razlicitog istorijski-preciznog personalnog naoruzanja, svako sa svojim statovima: ostecenje na blizinu, daljinu, reloading time, preciznost... pa onda dodajte na to placene globalne ili per-unit apgrejdove (granate, puskomitraljezi, AT RPGovi, bacaci plamena...). svaka infantry jedinica moze da se smesti u civilnu gradjevinu (kucu, crkvu, sta god) i tu je zasticena od manjeg oruzja. tenkovi, artiljerija, vatra, i eksplozivi bole malo vise u kuci, nego na otvorenom. i naravno, kuca moze da se srusi. mapa na kraju partije izgleda mnogo drugacije od onoga na pocetku. ostecenja su perzistentna tokom partije, a ostaju i unistena vozila. i tako. rat nikad nije bio zabavniji. |
|
|
|
|
Jul 9 2010, 14:30
Poruka
|
|
|
|
|
Jul 9 2010, 14:37
Poruka
|
|
|
Slobodno vreme... WTF?
|
|
|
|
|
Jul 9 2010, 15:27
Poruka
|
|
|
UT3
|
|
|
|
|
Jul 9 2010, 15:33
Poruka
|
|
|
WoW
... izgleda zauvek... |
|
|
|
|
Jul 9 2010, 16:05
Poruka
|
|
|
ne, ne, probajte Hearts of Iron III ali ja ne pricam ovde o strategijama, fpsovima, i voznjama.. (strategija =/= RTS; ima slicnosti, ali skoro da nema veze jedno s drugim) @vili WTF? [edit] aha, nije ti jasan termin. jasno. |
|
|
|
|
Jul 9 2010, 16:48
Poruka
|
|
|
Pazi kad je isti proizvođač kao i kod EU3, Paradox Interactive. Verovatno je i igra na sličnu foru. To je dobar znak da je se klonim
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Wednesday 19. June 2013 - 06:49 |