My latest design:) |
Dobrodošli, goste ( Prijava | Registracija )
![]() ![]() |
My latest design:) |
May 2 2008, 01:14
Poruka
|
|
|
|
|
May 2 2008, 01:19
Poruka
|
|
|
Ako imas zelje da pokazes sta znas (na polju grafickog dizajna) onda okaci svoje radove (neki portfolio). Pratila sam citavu temu oko 3d standova, i evo opet sam pregledala http://www.creativebitesinteractive.com/ i stvarno mislim da je vecina radova, najblaze receno daleko od profesionalnih. Okaci jednu temu sa logotipima sa sajta, pa ces cuti komentare. Za pocetak zar ne mozes kao graficki dizajner da uradis sebi logotip za sajt? Hvala ti na misljenju, ali ipak vise cenima misljenje jednog Alena Musselmana koji je u ovom poslu citavu deceniju i on ne smatra moje radove daleko od profesionalnih. Ne bih zelela da ovo shvatis kao uvredu, jer mi to nije cilj, ali i ja sam pogledala neke tvoje radove i isto tako smatram da su amaterski. Pozdrav ps. Molim te da ne koristis "najblaze" izraze, vec napisi zaista ono sto mislis. |
|
|
|
|
May 2 2008, 01:20
Poruka
|
|
|
Ne bih rekla da si procitao "kritiku" doticne osobe. To da bi ga prebio...mrzim uopste da koristim te izraze bih jos i mogla da shvatim duhovito i u tom stilu sam mu i odgovorila...nazalost cenzurisano je, ali nazvati nekoga "seljakom" i uopste koristiti tu rec u negativnom kontekstu je uvreda. Cak nije rekao seljak vec "seljacina". Mislim da bi to izazvalo svakoga. Nisam plasljiva devojka i umem da se odbranim, ali to me je zaista pogodilo. Papazjanija, dete koje se igra sa photoshopom...izvini, ali to su sve uvrede. Lepo sam zamolio da se sa ovom pričom ne nastavlja ali ne vredi... Uostalom...evo vam link sajta koji sam dizajnirala i pobedila sa tim dizajnom na konkursu na kome je ucestvovalo oko 3000 dizajnera iz raznih zemalja, vecinom evropljana i amerikanaca, pa prosudite da li ja to znam ili sam samo dete koje se igra. www.monumenttohumanity.org Najdobronamernije i bez trunke malicioznosti - samo se zakopavaš ovakvim potezima. |
|
|
|
|
May 2 2008, 01:20
Poruka
|
|
|
|
|
May 2 2008, 01:24
Poruka
|
|
|
A da popi'mo pivce?
|
|
|
|
|
May 2 2008, 01:29
Poruka
|
|
|
Lepo sam zamolio da se sa ovom pričom ne nastavlja ali ne vredi... Najdobronamernije i bez trunke malicioznosti - samo se zakopavaš ovakvim potezima. Cenim tvoju dobronamernost...ali on je zapoceo tu temu...zar treba da ga ostavim u uverenju da se doticni samnom samo nasalio bez ikakvih namera da me uvredi a ne objasnim mu sta se dogodilo? Ti zaista zelis da ja ispadnem negativac u svemu ovome. I zasto sebe pokopavam? Pa rekao si da se dokazem svojim radovima...poslala sam mu link od jednog. I zbog cega da ne kazem za svoj uspeh. Mislim da bi ti, kao i svi ostali trebali da budete ponosni na mene jer sam vasa, a uspela sam u jakoj konkurenciji sa strancima. Zasto je reci istinu o svojim uspesima po tebi zakopavati sebe? |
|
|
|
|
May 2 2008, 01:32
Poruka
|
|
|
|
|
May 2 2008, 01:40
Poruka
|
|
|
Ko kaze da ovde svi tj. neko uopste veruje da si ti krivac za nesto?
Evo ja prvi ne mislim tako, niti mislim da sam ja kriv, sto znaci: MIR MIR MIR, NIKO NIJE KRIV, AVA AVA AVA NIKO NIJE KRAVA! |
|
|
|
|
May 2 2008, 01:43
Poruka
|
|
|
Ne vredi, otvorio si pandorinu kutiju, sad snosi posledice
|
|
|
|
|
May 2 2008, 01:46
Poruka
|
|
|
I iskreno...zakopao si me ti jer si ucinio da svi veruju da sam ja krivac za sve. OK, ovo je stvarno neozbiljno. Prvo, sad već upadaš u paranoju jer niko ovde ne želi da ispadne kako si ti krivac za sve. Apsolutno nemam nikakav lični odnos u ovoj stvari a naročito ne ne način o kojem ti govoriš. Drugo, link koji si dala nije relevantan iz perspektive tvog relativnog uspeha već kao priča o kvalitetu tvog dizajna ("...pa prosudite da li ja to znam ili sam samo dete koje se igra.") i kao takav je, slučajno ili namerno, veoma provokativan za širenje dalje diskusije u pravcu flejma. Pošto to nije opcija, ova tema se do daljeg zaključava i ova diskusija je završena. Molim te da u periodu od 24 sata koliko nećeš biti u mogućnosti da pišeš na Dizajn Zoni, razmisliš o načinu na koji ćeš ubuduće učestvovati u njenom radu. Hvala ti na razumevanju. |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-fi verzija | Trenutno vreme: Tuesday 21. May 2013 - 14:08 |